Otkrio kakva je bila

Princ Harry oglasio se dirljivom posvetom kraljici Elizabeti, spomenuo je njezin odnos i stav prema Meghan

Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 1 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izjava princa Harry povodom smrti kraljice Elizabete II. Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 1 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 2 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 3 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 4 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 5 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 6 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 7 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 8 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 9 +19 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Galerija

Princ Harry objavio je emotivnu zahvalu svojoj baki i nedavno preminuloj kraljici Elizabeti II., otkrio je trenutke za koje se dosad nije znalo i pokazao kakva je bila.

Princ Harry na emotivan se način oprostio od svoje bake i nedavno preminule kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

U poduljem pismu objavljenom na svojoj službenoj stranici Harry je otkrio neke trenutke za koje javnost dosad nije znala te opisao kakva je Elizabeta bila.

U izjavi objavljenoj u ponedjeljak, za koju se pretpostavlja da je zadržana jedan dan iz poštovanja prema tragičnoj godišnjici 11. rujna koju slave Amerikanci, vojvoda je također rekao da želi odati počast svojem ocu na početku njegove vladavine kao kralja.

''Slaveći život moje bake, Njezinog Veličanstva Kraljice – i oplakujući njezin gubitak – svi se podsjećamo na kompas vodilju koja je bila mnogima u svojoj predanosti službi i dužnosti. Bila je globalno cijenjena i poštovana. Njezina nepokolebljiva gracioznost i dostojanstvo ostali su vjerni tijekom cijelog njezina života, a sada i njezina vječna ostavština'', započeo je Harry.

''Ponovimo riječi koje je izgovorila nakon smrti svojeg supruga, princa Philipa, riječi koje sada mogu svima nama donijeti utjehu: 'Život se, naravno, sastoji od konačnih rastanaka, kao i prvih sastanaka.'''

''Bako, iako nam ovaj posljednji rastanak donosi veliku tugu, ja sam zauvijek zahvalan za sve naše prve susrete – od mojih najranijih sjećanja iz djetinjstva s tobom, preko susreta s tobom prvi put kao vrhovnom zapovjednicom, do prvog trenutka kada si upoznala moju dragu ženu i zagrlila svoje voljene praunuke'', napisao je emotivno.

''Cijenim ova vremena podijeljena s tobom i mnoge druge posebne trenutke. Već jako nedostaješ, ne samo nama nego i cijelom svijetu.''

''A što se tiče prvih susreta, sada odajemo počast mojem ocu u njegovoj novoj ulozi kralja Charlesa III. Hvala ti na tvojoj predanosti služenju. Hvala ti na dobrom savjetu'', napisao je.

''Hvala ti na tvojem zaraznom osmijehu. I mi se smiješimo znajući da ste ti i djed sada ponovno zajedno i oboje u miru'', završio je priopćenje.

Harryja je smrt njegove bake jako pogodila. Sa svojom bakom princ je unatoč kraljevskim pravilima imao opušten odnos, a u svijetu postoji puno njihovih zajedničkih fotografija na kojima Harry nasmijava kraljicu i na kojima se vidi kako uživaju u zajedničkim trenucima. Godinama je slovio i za kraljičina omiljenog unuka. Brojne su prije nekoliko godina nasmijali zajedničkim videom u kojem zajedno gledaju poruku bivšeg američkog predsjedničkog para Michelle i Baracka Obame.

Podsjetimo, on i njegova supruga Meghan Markle napustili su kraljevsku obitelj jer su konstantno imali nesuglasice te nisu prihvaćali Meghan zbog druge rase. Oni sada žive u Americi te povremeno posjećuju Britaniju, a svaki njihov dolazak izazove puno pompe i komentara.

Iako s bratom princem Williamom također nije u dobrim odnosima, Harry i William sa svojim su suprugama Kate i Meghan prošlu nedjelju ugodno iznenadili brojne okupljene građane koji su došli odati počast kraljici.

Kraljevska četvorka prošetala je između stotina okupljenih te preuzela cvijeće, poruke i pružila pokoji osmijeh i zagrljaj u znak utjehe.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 6 Tamara Dragičević - 7 +2 Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 1 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 2 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 3 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 4 +26 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 5 Zanimljivosti Obožavatelji kraljice zamoljeni su da pred palačom ne ostavljaju ove stvari, jedna od njih je bila i njezino omiljeno jelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene