Zabrinjavajući prizori!

Meghan i Harry hitno su evakuirani iz svojeg doma, situacija na terenu poprilično je opasna!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Poplave u Montecitu - 2 Poplave u Montecitu - 1 Princ Harry Meghan i Harry - 4 Meghan i Harry - 3 Meghan i Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i Harry - 1 Meghan Markle i Harry - 6 +7 Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle morali su napustiti svoj dom u Montecitu zbog poplava i bujica, kao i njihovi brojni slavni susjedi.

Princ Harry i Meghan Markle našli su se na popisu slavnih zvijezda koje hitno moraju napustiti svoje domove u Montecitu, gdje su trenutačno u tijeku velike poplave i prijeti im opasnost od klizišta.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Stanovnicima je naređeno da napuste svoje kuće i stvari jer je oluja pogodila to područje, javlja TMZ. U proteklih 12 sati u Montecitu su pale velike količine kiše, a vatrogasci su poručili mještanima i ljudima koji žive u okolici da napuste mjesto.

Osim Harryja i Meghan, u susjedstvu žive i zvijezde poput Ellen DeGeneres, Opre Winfrey, Roba Lowea,  Adama Levinea, Gwyneth Paltrow i Georgea Lucasa.

Slavna voditeljica Ellen DeGeners na svom je profilu na Instagramu objavila video s bujicom i pokazala kakva je stvarna situacija kod njezina doma.

"U Montecitu traje obvezna evakuacija. Nalazimo se na povišenom terenu i zamolili su nas da budemo na sigurnom. Molim vas, pazite na sebe", govori Ellen u videu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

"Živim u blizini i molim se za sve", "Pazite na sebe", "Što se to događa?", "Žao mi je što vidim ovakve prizore", "Čuvajte se", poručili su joj pratitelji u komentarima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene