Za njihovo dobro

Počinje nova era za malene prinčeve Georgea i Louisa i njihovu sestricu Charlotte, uskoro ih čeka velika promjena

Kate Middleton i princeza Charlotte Kate Middleton i princeza Charlotte Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princeza Charlotte Princ William s djecom Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Prinčevi Louis i Charles Prinčevi Louis i Charles Kate Middleton i princ Louis Princ Louis Princ Louis i kraljevska obitelj - 2 +15 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Galerija

Princ William i Kate Middleton uskoro se sele s djecom u Adelaide Cottage u Windsoru, a maleni prinčevi i princeza kreću u novu školu.

Princ William i Kate Middleton uskoro će se preseliti sa svoje troje djece, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, u Adelaide Cottage u Windsoru, gdje će kraljevski mališani pohađati obližnju prestižnu školu Lambrook, čija školarina iznosi 21 tisuću funti godišnje.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Britanski mediji prenose da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea traže život daleko od službene rezidencije Kensington Palace u Londonu jer žele pokušati staviti djecu na prvo mjesto i pružiti im najnormalniji mogući život.

Par planirao preseljenje još od prošle godine, a kraljevski suradnici sada su otkrili da će njihova djeca od ovog rujna ići u novu školu, koja se nalazi u blizini njihova novog doma.

"Ovo je odluka koju su dva roditelja donijela kako bi svojoj djeci omogućila najnormalniji početak. Željeli su Georgeu, Charlotte i Louisu dati malo više slobode nego što imaju živeći u središtu Londona. To je uglavnom odluka koju su donijela djeca", izjavio je za Daily Mail izvor blizak paru.

Obitelj, koja će također sada biti bliže kraljičinim privatnim stanovima u dvorcu Windsor, zadržat će 20-sobni stan u Kensingtonskoj palači kao bazu u glavnom gradu, a to će ujedno biti i uredi za njihovo osoblje. Namjeravaju zadržati i treću nekretninu - njihov ladanjski dom u Anmer Hallu na imanju 96-godišnjeg monarha Sandringham u Norfolku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +25 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Objave s društvenih mreža otkrile koga je to Seve povela na svadbu naše glumice, odabrala je bome zgodnu pratnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene