odat će počast kraljici

Pogledajte prve scene nove sezone ''Krune'', kadrovi posljednjih dana princeze Diane u mnogima već izazivaju jezu!

Imelda Staunton kao kraljica Elizabeta Imelda Staunton kao kraljica Elizabeta Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kruna 6. sezona Serija Kruna - 4 Serija Kruna - 3 Serija Kruna - 2 Serija Kruna - 1 Set serije ''Kruna'' - 4 Set serije ''Kruna'' - 3 Set serije ''Kruna'' - 2 Set serije ''Kruna'' - 1 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 +12 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 1 Galerija

Pogledajte prve kadrove nove sezone serije ''Kruna'' koja će u studenom ove godine u javnost pustiti i svoju posljednju šestu sezonu.

Platforma Netflix i službeno je potvrdila datume izlaska novih epizoda serije ''Kruna'' koja će ove godine emitirati i svoju posljednju šestu sezonu.

U kratkom traileru od minutu i pol u prvom je planu kraljica Elizabeta koju utjelovljuje Imelda Staunton dok gleda kroz prozor palače. Međutim, njen lik neće biti fokus ove sezone. Na to će mjesto uskočiti princeza Diana.

Posljednji dio kraljevske drame emitirat će se u dva dijela, prve četiri epizode bit će emitirane 16. studenog, a drugih šest epizoda 14. prosinca.

Epizode će sadržavati neke od ključnih trenutaka u bližoj povijesti kraljevske obitelji, uključujući posljednje dane princeze Diane prije nego što je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu u kolovozu 1997. godine.

Osim toga, bit će prikazano i upoznavanje Kate Middleton i princa Williama, a bit će odana i počast kraljici Elizabeti uz nekoliko flashbackova na vrijeme kada je bila dijete i tinejdžerica, te scene u kojima sanja o prošlosti i budućnosti.

Među legendarnim kraljevskim trenucima koji će se rekreirati u šestoj seriji je i ljetno putovanje princa Harryja i princa Williama u Balmoral u kolovozu 1997., gdje su primili vijest da im je majka preminula.

Producentica serije rekla je Suzanne Mackie: ''Uvelike smo na početku priče o princezi Diani i Dodiju Fayedu. Od trenutka kad će zakoračiti na taj brod vidjet ćete neke od onih njezinih legendarnih slika na jahti, to će vas odmah uvesti u vrtlog i medijsko nagađanje oko te romanse.''

Mnogi izvori govore da bi serija trebala završiti ovom sezonom, ali da bi se dalje mogli nastaviti snimati filmovi.

Prema pisanju britanskih medija glavni ljudi Netflixa odlučili su završiti seriju prikazujući scene vjenčanja kralja Charlesa i kraljice Camille, i to nakon što su se našli na udaru kritika jer su snimili prikaz automobilske nesreće u Parizu u kojoj je poginula princeza Diana i sprovod koji je održan nakon toga.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 6 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 5 +25 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 4 Celebrity Goran Ivanišević vodi sudsku bitku s bivšom suprugom: ''Usudio sam se tražiti novac koji sam zaradio, čekam još tužbu da je dotična osvojila Wimbledon''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser Jelena Rozga i Stjepan Hauser +27 Stjepan Hauser - 5 Zanimljivosti Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene