stiže ovog studenog!

Izašao je trailer i za posljednju sezonu ''Krune'', scene koje su naljutile britansku javnost konačno će biti prikazane

Trailer za sezonu 6 serije ''Kruna'' Trailer za sezonu 6 serije ''Kruna'' Youtube 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Trailer za sezonu 6 serije ''Kruna'' Serija Kruna - 4 Serija Kruna - 3 Serija Kruna - 2 Serija Kruna - 1 Set serije ''Kruna'' - 4 Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 3 Vjenčanje Diane i Charlesa - 6 +14 Vjenčanje Diane i Charlesa - 5 Galerija

Izašao je trailer za posljednju sezonu serije ''Kruna'', scene princeze Diane koje svi iščekuju konačno će biti prikazane.

Datum izlaska šeste sezone serije ''The Crown'' je otkriven, a objavljen je i trailer koji otkriva da se Imelda Staunton vraća u ulozi kraljice Elizabete.

Šesta sezona serije ''The Crown'' napokon će ugledati svjetlo dana, a prve četiri epizode na Netflixu će se emitirati od 16. studenog.

Serija će zatim napraviti pauzu od gotovo cijelih mjesec dana prije nego što 14. prosinca bude objavljeno zadnjih šest epizoda.

Plakat šeste sezone prikazuje jednu upečatljivu fotografiju princeze Diane u plavom kupaćem kostimu kako sjedi na rubu drvenog doka kojoj će ova sezona i biti posvećena.

Mnogi izvor govore da bi serija trebala završiti ovom sezonom, ali da bi se dalje mogli nastaviti snimati filmovi.

Serija će u posljednoj, šestoj sezoni također odati počast kraljici Elizabeti, uz nekoliko flashbackova na vrijeme kada je bila dijete i tinejdžerica, te scene u kojima sanja o prošlosti i budućnosti.

Prema pisanju britanskih medija glavni ljudi Netflixa odlučili su završiti seriju prikazujući scene vjenčanja kralja Charlesa i kraljice Camille, i to nakon što su se našli na udaru kritika jer su snimili prikaz automobilske nesreće u Parizu u kojoj je poginula princeza Diana i sprovod koji je održan nakon toga.

To je uznemirilo članove kraljevske obitelji, a jedan od pisaca koji radi na seriji opisuje vjenčanje Charlesa i Camille kao njezino veliko finale. Izvori iz Netflixa kažu da se nadaju da će time stati na kraj kritikama da preziru pokojnu kraljicu Elizabetu i kraljevsku obitelj.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Cvetko Nenad Cvetko - 5 Nenad Cvetko - 4 Nenad Cvetko - 3 +1 Nenad Cvetko - 2 Celebrity Poznati domaći glumac preminuo nakon borbe s teškom bolesti, imao je samo 53 godine

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 6 +38 Žanamari Perčić - 1 Zanimljivosti Žanamari Perčić usporedili s Aleksandrom Prijović, a za sve su krive ove fotografije: ''Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene