''Tu je divan vrući uredski look...''

Žanamari Perčić usporedili s Aleksandrom Prijović, a za sve su krive ove fotografije: ''Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima!''

Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 5 Instagram 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +32 Žanamari Perčić - 6 Galerija

Žanamari Perčić u novom nizu fotografija pokazala je kako bi izgledala u stilu 90-ih pa je takvom promjenom mnoge podsjetila na sprsku pjevačicu Aleksandru Prijović.

Pjevačica Žanamari Perčić pozirala je u stilu 90-ih pa u opisu otkrila koje fotografije je u potpunosti opisuju kada je bila srednjoškolka.

"Cijeli Instagram otišao u srednju školu 90-ih? Izgleda. Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima! Moji favoriti i oni koji se najviše mogu povezati ovdje su 3, 5, 7 i 8. Bila sam sve to, rock djevojka, štreberica, bavila sam se tajlandskim boksom i išla u teretanu ... A drugo - moram pronaći koju odjeću nositi u sadašnjosti! Tu je divan vrući uredski look koji nikad ne nosim - budući da ne radim u uredu", započela je pa dodala:

 

Sliči li i vama Žanamari Perčić na Aleksandru Prijović?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Sada moram ponovno razmisliti o svojim životnim izborima. Proklete bile AI aplikacije! U sljedećem AI izazovu bolje bi bilo da imate sve poveznice na odjeću koju kreirate za nas, ili…".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Predobro, ne znam koja mi je bolja fotka", napisala joj je Pamela Ramljak, a nadovezala se i Neda Parmać "Preslatka si".

"Na prvu sam pomislila da je Aleksandra Prijović", poručila joj je jedna pratiteljica.

Inače, Žanamari se može pohvaliti nadprosječnom inteligencijom, ima IQ 156.

"Što se tiče mog IQ-a, to kad se dobro naspavam, onda je možda još tu, ostaje nešto, ali u zadnje vrijeme ne spavam baš tako da ako bude nekih nepromišljenih poteza u idućih par mjeseci, nemojte to pripisati krivom nalazu od MENS-e, molim vas", našalila se nedavno u In Magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać - 1 Neda Parmać Neda Parmać - 1 Neda Parmać - 2 +25 Neda Parmać - 1 Celebrity Naša pjevačica uz fotografiju bez imalo šminke otkrila svoju nepoznatu stranu: ''Htjela sam cice, pa nos, pa usne, a sad mislim kako moj muž ima baš lijepu ženu''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novim imidžem, poželjela je promjenu pa to i dobila, pogledajte kako sada izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene