Serija se bliži kraju

U tijeku je snimanje tužnih scena za posljednju sezonu ''Krune'', fotografije sa seta otkrile koji će se trenuci uprizoriti

Set serije ''Kruna'' - 4 Set serije ''Kruna'' - 4 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Set serije ''Kruna'' - 4 Set serije ''Kruna'' - 2 Set serije ''Kruna'' - 1 Set serije ''Kruna'' - 3 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 1 Kraljica Elizabeta i njena majka Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +16 Kraljica Elizabeta Galerija

Snimanje šeste sezone serije ''The Crown'' je uveliko u tijeku, a u Winchesterskoj katedrali već su postavili i set za pogreb Kraljice majke, mame kraljice Elizabete.

Posljednja sezona serije ''The Crown'' snima se već neko vrijeme, a sada su stigle i nove fotografije sa seta koje pokazuju repliku lijesa Kraljice majke, mame kraljice Elizabete, a Dominic West koji glumi kralja Charlesa viđen je u odijelu dok se pridružio glumcima koji glume princa Williama i princa Harryja kako bi snimili emotivne scene iz 2002. nakon što je kraljica majka umrla u 101. godini života.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki Neće im biti lako Scene zadnje sezone hit-serije "Kruna" posebno će biti uznemirujuće za Williama i Harryja, svi se pitaju kako će ovo podnijeti!

Majka kraljice Elizabete pokopana je 9. travnja 2002. godine, a smatra se da će ovo biti jedna od posljednjih scena posljednje sezone serije.

Winchesterska katedrala zauzeta je za snimanje već neko vrijeme, a nedavno su se snimale i scene pogreba princeze Diane koje su izazvale mnoge komentare ljutitih građana.

Gotička crkva bila je okružena ogradama, skelama i kamionima tijekom vikenda, a prolaznici su primijetili i kutije s crvenim i bijelim ružama te neke razbacane po podu.

Winchesterska katedrala zamjena je za Westminstersku opatiju, u kojoj je pogreb pokojne princeze održan 6. rujna 1997. godine.

Glumačka postava i ekipa već su snimile pogrebnu povorku u listopadu, a scena koja prikazuje ožalošćenog Williama i princa Harryja, koji su tada imali 15 i 12 godina, snimljena je u tajnosti u napuštenoj bazi RAF-a.

Šesta sezona serije prikazivat će kasne 1990-e do ranih 2000-ih i očekuje se da će prikazati smrt princeze Diane, kraljice majke i princeze Margaret.

Međutim, ove zamisli ljute mnoge obožavatelje kraljevske obitelji jer su posljednje sezone posvećene princezi Diani i njenom tragičnom kraju koji je bolna točka mnogim Britancima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia +4 Belinda Cape i Odele Ventimiglia Celebrity Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 3 +18 Iva Grgurić - 2 Celebrity Atraktivna Hrvatica i pobjednica srpskog realityja pojavila se u javnosti nakon šuškanja da čeka dijete

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene