Imaju plan

Otkriveno kojom će to scenom završiti hit-serija "Kruna", nije slučajno odabrana i ima samo jedan cilj!

Serija Kruna - 4 Serija Kruna - 4 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Kruna - 4 Serija Kruna - 3 Serija Kruna - 2 Serija Kruna - 1 Set serije ''Kruna'' - 4 Set serije ''Kruna'' - 3 Set serije ''Kruna'' - 2 Set serije ''Kruna'' - 1 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 1 +12 Claire Foy u seriji ''Kruna'' - 11 Galerija

Otkriveno je kako će završiti posljednja sezona serije "Kruna" koja se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci našla na udaru kritika.

Prema pisanju britanskih medija glavni ljudi Netflixa odlučili su završiti posljednju sezonu serije "Kruna" prikazujući scene vjenčanja kralja Charlesa i kraljice Camille, i to nakon što su se našli na udaru kritika jer su snimili prikaz automobilske nesreće u Parizu u kojoj je poginula princeza Diana i sprovod koji je održan nakon toga.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki i Dominic West Povratak u prošlost Blisku osobu princeze Diane jako je uznemirila jedna stvar: "Tresao sam se, kao da sam vidio duha"

To je uznemirilo članove kraljevske obitelji, a jedan od pisaca koji radi na seriji opisuje vjenčanje Charlesa i Camille kao njezino veliko finale. Izvori iz Netflixa kažu da se nadaju da će time stati na kraj kritikama da preziru pokojnu kraljicu Elizabetu i kraljevsku obitelj.

Prikaz vjenčanja bit će snimljen ovih dana u katedrali u Yorku, čiji se prostor koristi za snimanje umjesto kapele Svetog Jurja u Windsoru, gdje su se kralj i Camilla vjenčali 2005. godine. Podrazumijeva se da će njihova svadba biti prikazana na pozitivan način, a neki koji rade na seriji nadaju se da će to značiti da će javnost ipak biti sretna, a ne ogorčena zbog smrti princeze Diane koja je također dio radnje.

"Nekoliko mjeseci se činilo da serija bezdušno prikazuje Dianinu smrt, zbog čega su bespotrebno uznemirini prinčevi Williama i Harryja. Dakle, nadaju se da će odlukom da se sve završi tako lijepo, promijeniti percepciju da žele biti bešćutni i nadaju se da će ukloniti loš dojam. Vjenčanje Charlesa i Camille bit će prikazano kao pravo slavlje i zaista sretan trenutak u povijesti monarhije. Također se lijepo uklapa u godinu Kraljeve krunidbe. Ali neki zaposlenici koji rade na seriji vide sve ovo kao ciničan potez kojim se želi zaštititi Netflix", izjavio je jedan od anonimnih izvora za Daily Mail.

Glumac Charles Dominic West koji glumi Charlesa i glumica Olivia Williams koja glumi Camillu snimat će kadrove vjenčanja unutar katedrale u Yorku, a očekuje se da će tamo biti i glumci koji tumače širu kraljevsku obitelj.

Serija će u posljednoj, šestoj sezoni također odati počast kraljici Elizabeti, uz nekoliko flashbackova na vrijeme kada je bila dijete i tinejdžerica, te scene u kojima sanja o prošlosti i budućnosti.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Jelena Karleuša u sićušnom bikiniju poharala Dubai: "Eh, moj Duško, pogledaj kakvu si to ljepoticu izgubio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene