Povratak u prošlost

Blisku osobu princeze Diane jako je uznemirila jedna stvar: "Tresao sam se, kao da sam vidio duha"

Elizabeth Debicki i Dominic West Elizabeth Debicki i Dominic West Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki i Dominic West Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 6 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 4 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizabeth Debicki Princeza Diana, Mohamed Al Fayed i Dodi Al Fayed +8 Princeza Diana na dan tragične nesreće - 3 Galerija

Andrew Morton koji je bio blizak s princezom Dianom priznao je britanskim medijima kako je bio potresen nakon što je pogledao novu sezonu serije "Kruna".

Kraljevski biograf Andrew Morton priznao je kako je ostao potresen nakon gledanja nove sezone serije "Kruna" u kojoj Elizabeth Debicki glumi princezu Dianu, a u kojoj su prikazani i neki djelovi knjige "Diana: Her True Story".

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki Ispisala je povijest Poput prave princeze Diane zasjala je u osvetničkoj haljini koja je podigla prašinu 1992. godine

Bivši kraljevski dopisnik poznat je po tome kako se domogao princezinih audio snimaka iz Kensingtonske palače, a koje mu je dao njezin bliski prijatelj James Colthurst i uvrstio ih u biografiju. Diana je porekla da je ikada intervjuirana licem u lice za knjigu, koja je odmah postala bestseler čim se pojavila na policama 1992. godine.

"Ne šalim se, tresao sam se gledajući seriju jer imao sam osjećaj kao da sam se vratio 30 godina unatrag", izjavio je Andrew za Daily Mail te dodao niz pohvala na račun Elizabeth Debicki koja je pokojnu Dianu utjelovila.

"Njeni maniri i govor bili su identični onima pokojne princeze. A za mene, budući da sam tako blisko surađivao s Dianom, to je bilo kao da sam vidio duha. Stvarno je bilo nevjerojatno", priznao je.

O sličnosti Elizabeth i Diane priča se već neko vrijeme i mnogi su bili oduševljeni kako je Elizabeth odglumila princezu te se raduju njezinim scenama, ali podsjetimo, mnogi su se protivili planu Netflixove ekipe da prikaže detaljne scene iz princezina života.

Netflix je dolio ulje na vatru odbivši dodati izjavu o odricanju odgovornosti u seriji u kojoj stoji da scene koje je jedan kraljevski stručnjak označio kao zlonamjerne nisu činjenica nego fikcija.

U međuvremenu, piše The Sun, čak su i članovi filmske ekipe zabrinuti u vezi sa scenama koje prikazuju uvod u Dianinu smrt, a jedan je navodno rekao: ''Čini se kao da je prijeđena granica.''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Rita Ora i Taika Waititi - 6 +19 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Celebrity Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene