Ispisala je povijest

Poput prave princeze Diane zasjala je u osvetničkoj haljini koja je podigla prašinu 1992. godine

Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki Princeza Diana i Michael Jackson - 2 +3 Princeza Diana i Michael Jackson - 1 Galerija

Kraljica krune Elizabeth Debicki izgledala je glamurozno dok je portretirala princezu Dianu u kultnoj osvetničkoj haljini u novoj najavi za novu sezonu ''Krune''.

Glumica Elizabeth Debicki nevjerojatno podsjeća na pokojnu princezu Dianu u svjetlucavoj crnoj haljini u najnovijem Netflixovu traileru.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki i Dominic West Povratak u prošlost Blisku osobu princeze Diane jako je uznemirila jedna stvar: "Tresao sam se, kao da sam vidio duha"

Pokojna princeza od Walesa nosila je crnu mini haljinu s naborima iste večeri kada je kralj Charles priznao da je bio nevjeran u televizijskom dokumentarcu 1992. godine. Ta haljina upamćena je kao ''osvetnička'' te jedno od najljepših njezinih izdanja.

Nakon što su izašle nove scene i fotografije paparazza sa seta dok su se snimale scene o ovom događaju, mišljenja su bila podijeljena.

Mnogi u javnosti bili su oduševljeni kako je Elizabeth odglumila princezu te se raduju ovoj sceni, ali podsjetimo, mnogi se protive planu Netflixove ekipe da prikaže detaljne scene iz princezina života.

Netflix je dolio ulje na vatru odbivši dodati izjavu o odricanju odgovornosti u seriji u kojoj stoji da scene koje je jedan kraljevski stručnjak označio kao zlonamjerne nisu činjenica nego fikcija.

U međuvremenu, piše The Sun, čak su i članovi filmske ekipe zabrinuti u vezi sa scenama koje prikazuju uvod u Dianinu smrt, a jedan je navodno rekao: ''Čini se kao da je prijeđena granica.''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 +25 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Karleuša jedva pokrila strateške dijelove u haljini koju je teško tako i nazvati zbog nedostatka tkanine

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht - 1 Blanka Vlašić +9 Blanka Vlašić Celebrity Rodila Blanka Vlašić: Sinčić je stigao na njezin 39. rođendan, a poznato je i kako se zove!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene