Tužne scene

Što je princeza Diana radila samo nekoliko dana prije smrti? Bolni prizori podsjetili su na njezine posljednje trenutke

Princeza Diana i Dodi Al Fayed Princeza Diana i Dodi Al Fayed Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 3 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 2 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 6 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 4 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 +11 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Galerija

Elizabeth Debicki koja glumi princezu Dianu ne prestaje iznenađivati na setu nove sezone serije ''Kruna'', sličnost s princezom je nevjerojatna.

Elizabeth Debicki koju su paparazzi ponovno uhvatili na setu za novu sezonu serije ''Kruna'' ponovno neodoljivo podsjeća na pokojnu princezu Dianu.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki i Dominic West Povratak u prošlost Blisku osobu princeze Diane jako je uznemirila jedna stvar: "Tresao sam se, kao da sam vidio duha"

Samo nekoliko dana prije njene smrti, princeza je mediteranskom obalom plovila s tadašnjim partnerom Dodijem Al Fayedom, a paparazzi su ih u stopu pratili i pokušavali fotografirati na luksuznoj jahti.

Fotografije je podijelio britanski Daily Mail.

Diana je tada nosila nekoliko kupaćih kostima, a vjerne replike napravili su i za novu sezonu koje je nosila Elizabeth i pozirala naslonjena na ogradi palube. Tamo su joj se pridružili i glumci koji utjelovljuju prinčeve Harryja i Williama, a za potrebe snimanja, ekipa serija unajmila je i skupu luksuznu jahtu Titaniju koja vjerno liči onoj Dodija Al Fayeda imena Jonikal.

Šesta sezona serije "Kruna", u kojoj ćemo gledati ove scene, izlazi sljedeće godine, dok ove jeseni na Netflix stiže peta sezona.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Faydeom.

Kraljevskoj obitelji ne sviđa se što ekipa serije planira snimiti Dianine posljednje trenutke prije smrti, a mnogima će to teško pasti i zbog same činjenice da Elizabeth nevjerojatno liči na Dianu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 8 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 7 +27 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 6 Celebrity Tko je nova odabranica splitskog pjevača, o kojoj svi pričaju? Družila se i bila bliska s njegovom suprugom, imaju čak i zajedničke fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene