Baš kao nekad

Prizori koji neodoljivo nalikuju na stvarne scene iz prošlosti: ''Sličnost s Dianom je jezovita!''

Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Princeza Diana Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 4 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Princeza Diana i John Travolta - 3 +3 Princeza Diana u Angoli Galerija

Elizabeth Debicki neodoljivo podsjeća na princezu Dianu na setu za novu sezonu serije ''Kruna'', a sad su pozornost privukli i glumci koji će utjeloviti Williama i Harryja.

Nova sezona serije ''Kruna'' u punom je jeku snimanja, a paparazzi su već nekoliko puta znatiželjno uspjeli uhvatiti glumce koji će utjeloviti kraljevsku obitelj.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki i Dominic West Povratak u prošlost Blisku osobu princeze Diane jako je uznemirila jedna stvar: "Tresao sam se, kao da sam vidio duha"

Posebnu pozornost privlači Elizabeth Debicki, glumica koja ovu sezonu utjelovljuje princezu Dianu, a javnost je pozitivno iznenađena koliko glumica i princeza sliče pa bi ju u sjajnim kostimima za seriju mnogi mogli zamijeniti i za pravu princezu.

Ipak, novu pozornost sada privlače dječaci koji glume prinčeve Williama i Harryja.
Glumci Teddy Hawley i Will Powell tumačit će princa Harryja dok odrasta u 90-ima, dok će Timothee Sambor i Senan West glumiti princa Williama.

Naime, na najnovijoj fotografiji na kojoj se vidi trojac, glumac koji utjelovljuje princa Williama također jako podsjeća na pravog princa, a fanovi kraljevske obitelji jedva čekaju novu sezonu koja će prikazati i najtužniji događaj u povijesti kraljice Elizabete, smrt princeze Diane.

Pratitelji stranice na društvenim mrežama koja je objavila novu fotografiju ne mogu doći k sebi zbog nevjerojatne sličnosti Elizabeth u crvenoj haljini na princezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear)

''Jednostavno ne mogu vjerovati da na prvoj fotografiji nije Diana'', ''Apsolutno zadivljujuće!'', ''Sličnost je jezovito dobra'', ''Hoće li itko spomenuti sličnost na Williama!?'', pisali su u komentarima.

Peta sezone serije "The Crown" svjetlo dana bi trebala ugledati u studenom ove godine, a u njoj će detaljno biti prikazani posljednji mjeseci Dianina života, čemu se njezini sinovi prinčevi William i Harry oštro protive.

U prethodnoj sezoni u središtu radnje našla se priča o počecima romanse Diane i Charlesa, a njihov prekid će biti tema novih nastavaka, kao i vrlo vjerojatno njezina ljubav s Dodijem Al Faydeom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stefany Hohnjec - 1 Stefany Hohnjec - 2 Stefani Hohnjec (Foto: Instagram) +0 Stefany Hohnjec - 3 Celebrity Sjećate se Stefany Hohnjec? Turbulentan život zamijenila je vjerom i mirom, a danas se o njoj jako malo zna

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Petrenko - 3 Valentina Petrenko - 1 Valentina Petrenko - 2 Valentina Petrenko - 4 +4 Valentina Petrenko - 5 Celebrity Političarka postala hit na društvenim mrežama zbog svoje frizure, a sad je napokon objasnila ono što se svi pitaju: ''Već sam umorna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene