Nevjerojatno!

Jedno od posljednjih putovanja Lady Di prije smrti, mnogi su se naježili kad su vidjeli ove fotografije!

Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 6 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 6 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 4 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 2 Trevor Rees-Jones i princeza Diana Princeza Diana Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Princeza Diana u Angoli +0 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 6 Galerija

Elizabeth Debicki nevjerojatno liči na princezu Dianu na fotografijama koje su uhvatili paparazzi prilikom snimanja nove sezone serije ''Kruna''.

Nova sezona popularne serije ''Kruna'' koja govori o kraljevskoj obitelji trenutno se snima, a princezu Dianu u ovom će nastavku serije utjeloviti australska glumica Elizabeth Debicki.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki Ispisala je povijest Poput prave princeze Diane zasjala je u osvetničkoj haljini koja je podigla prašinu 1992. godine

Elizabeth svojim crtama lica nevjerojatno liči na pokojnu princezu, a osobe zadužne za kostime i šminku na setu serije odradili su savršen posao te Elizabeth napravili pravim Dianinim klonom.

Glumci se trenutno nalaze u Palma De Mallorci u Španjolskoj, a sudeći prema odjevnoj kombinaciji koju Elizabeth nosi, trenutno se snimaju scene iz siječnja 1997. godine kada je princeza Diana s Crvenim križem posjetila Luandu u Angoli kako bi podigla svijest o razminiranju tog područja.

Diana je tada nosila plave traperice i crni zakopčani sako te crne tenisice koje su kostimografi vjerno prikazali i u filmu. Outfit je vjerno nadopunjen zlatnim nakitom, a mnogi bi na prvu glumicu mogli zamijeniti za princezu kada bi ona bila živa.

Fotografije sa seta podijelio je Daily Mail.

Kad je Diana posjetila Angolu, zemlja je bila - i još uvijek jest - jedna od najminiranijih na svijetu.

Nakon što je stigla u zračnu luku, Diana je rekla da ne može postojati prikladnije mjesto za početak ove kampanje tijekom obraćanja novinarima.

Rekla je: ''Za mene je ogromna privilegija što sam pozvana ovdje u Angolu kako bih pomogla Crvenom križu u njihovoj kampanji za zabranu protupješačkih mina. Ne može postojati prikladnije mjesto za početak ove kampanje od Angole jer ova nacija ima najveći broj amputiranih osoba po broju stanovnika nego bilo gdje u svijetu'', rekla je tada.

To je bio ujedno i jedan od posljednjih Dianinih službenih puteva prije njene tragične smrti za osam mjeseci u Parizu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus u oskudnoj haljini pratiteljima dala jedan zadatak, oni je nahvalili u komentarima: ''Žena iz mašte!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene