Sličnost je nevjerojatna

Utjelovila je Lady Di u najosjetljivijim scenama koje ljute javnost, ali znala je kakav zadatak ima: ''Ona je to sve proživjela...''

Elizabeth Debicki kao princeza Diana Elizabeth Debicki kao princeza Diana Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 3 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 5 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki i Dominic West +3 Elizabeth Debicki kao princeza Diana Galerija

Zvijezde ''Krune'' priznale su da su se snimajući scene oko smrti princeze Diane i sami rasplakale na setu.

Netflixova serija ''Kruna'' naišla je na oštru reakciju jer je odlučila dramatizirati tragičnu smrt princeze Diane 1997. godine.

Elizabeth Debicki, koja glumi princezu, rekla je da joj je snimanje tih scena bilo teško i intenzivno.

Uoči izlaska šeste sezone kraljevske drame sljedećeg tjedna, rekla je: ''Bilo je teško rekreirati te događaje. Ponekad je i meni bilo izuzetno teško jer su me ganjali glumci koji su utjelovili novinare, nemaš kamo otići i moraš biti u takvoj situaciji samo minutu prije nego shvatiš da je ovo potpuno nepodnošljivo i da je Diana to stvarno proživljavala.''

Australska glumica rekla je da je snimanje Dianinih posljednjih 24 sata bilo vrlo zahtjevno, dodavši: ''Mislim da će biti jako zanimljivo vidjeti kako će ljudi reagirati na seriju.''

Da bi je dostojno odglumila, Elizabeth je morala poduzimati drastične korake.

''Postojalo je nešto u vezi s tim kupaćim kostimom i rekreiranjem tog trenutka što se činilo vrlo svetim, i bilo je vrlo važno da to napravimo kako treba'', rekla je.

Inače, otkako se saznalo da će glumiti Dianu, svjetski mediji neprestano su pisali kako Elizabeth i Diana liče, a bivši bliski suradnik princeze potvrdio je da je upravo Debicki bila prava za tu ulogu.

"Njeni maniri i govor bili su identični onima pokojne princeze. A za mene, budući da sam tako blisko surađivao s Dianom, to je bilo kao da sam vidio duha. Stvarno je bilo nevjerojatno", priznao je Andrew Morton.

Podsjetimo, nova i posljednja sezona serije na platformu Netflix dolazi 16. studenog, prve četiri epizode, dok drugih šest epizoda dolazi 14. prosinca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 5 +4 Bernarna Marovt - 4 Nekad i sad Trebala je biti najljepša na svijetu, a onda su joj šansu uništile eksplicitne fotografije, evo kako izgleda danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene