Je li to zbilja potrebno?

Nove mučne scene iz serije ''Kruna'' sve su uzrujale i podigle prašinu: "Mislim da će mnogima biti prilično loše zbog toliko detalja"

Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 1 Set serije ''Kruna'' - 4 Princeza Diana, Mohamed Al Fayed i Dodi Al Fayed Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Dodi Fayed (Foto: Profimedia) +19 Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 2 Galerija

Nove fotografije sa seta serije "Kruna" uzrujale su britansku javnost, ali i članove kraljevske obitelji, kojima zbog njih nije svejedno.

Nagrađivana britanska serija "Kruna" dosad je izazvala brojne kontroverze zbog prikaza sudbina članova kraljevske obitelji sve od 1940-ih pa do novije povijesti, a sada je ponovno podigla prašinu, i to nakon što su se pojavile nove fotografije s njezina seta.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Riječ je o fotografijama koje prikazuju razbijenu repliku Mercedesa u kakvom su u tragičnoj nesreći život izgubili princeza Diana i njezin ljubavnik Dodi Fayed 31. kolovoza 1997. godine u tunelu Pont de l'Alma u Parizu.

Fotografiju pogledajte OVDJE

Fotografije koje je objavio Daily Mail pokazuju olupinu sa zakrivljenim prednjim kotačem, zgnječenim poklopcem motora i kontrolnom pločom. Vozilo je navodno u tajnosti prevezeno u Pariz, odnosno na jednu od lokacija snimanja. Ekipa serije u listopadu prošle godine snimljena je kako radi na rekonstruiranju Dianina posljednjeg putovanja, dok su u prosincu snimljeni glumci u likovima istražitelja kako pregledavaju olupinu.

"Točan trenutak sudara neće biti prikazan. Mislim da će mnogim ljudima biti prilično loše zbog toliko detalja i mislim da će to izazvati mnogo uzrujanosti kod članova kraljevske obitelji. Da je u pitanju bilo koja druga obitelj, nisam siguran da bi to učinili", izjavio je dobro upućeni anonimni izvor za Daily Mail.

Šesta sezona serije pratit će kraljevsku obitelj od kasnih 1990-ih do ranih 2000-ih, u njoj pokojnu Dianu glumi Elizabeth Debicki, a Netflix se zbog te sezone suočio s oštrim reakcijama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla +11 Sophia Thomalla i Alexander Zverev Celebrity Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene