''naje*ali smo!''

Mrle se videom javio uoči nastupa na Dori: ''Kakav smrad, joj, daj me pusti više!''

Let 3, Dora 2024 Let 3, Dora 2024 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević - 1 Damir Martinović Mrle - 2 Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Let 3 nastupio u Samoboru - 11 Let 3 nastupio u Samoboru - 10 Let 3 nastupio u Samoboru - 8 Let 3 nastupio u Samoboru - 7 Let 3 nastupio u Samoboru - 6 Let 3 nastupio u Samoboru - 5 +20 Let 3 nastupio u Samoboru - 3 Galerija

Grupa Let 3 prošlogodišnji je pobjednik Dore, ali i ove se godine natječe za najbolju pjesmu.

Večeras se održava prva polufinalna večer Dore, na kojoj će nastupiti ovogodišnji natjecatelji, ali na pozornici će im se pridružiti i prošlogodišnji pobjednici - riječka grupa Let 3

Omiljeni sastav ove se godine opet natječe za plasiranje na Eurosong, a predstavit će se pjesmom "Babaroga".

Mrle se tim povodom oglasio i na društvenim mrežama objavivši šaljiv video u svom stilu na kojem se u žutom kombiju vozi s jednim od članova benda maskiranim u pilića.

"Joj, pa pusti me, je*ote. Daj me pusti više. Kakav smrad", govori Mrle u videu.

"Naje*ali smo", dodao je u opis objave na Twitteru.

Pogledaji ovo Severina nastupila u Samoboru Celebrity Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

Podsjetimo, prva i druga polufinalna večer bit će održane 22. i 23. veljače, a čut ćemo po 12 skladbi, od kojih će se iz svake večeri po osam plasirati u veliko finale koje će biti održano 25. veljače, a o njima će odlučivati isključivo gledatelji telefonskim glasanjem.

O pobjedniku će u finalu osim gledatelja odlučivati i članovi ocjenjivačkih sudova. Točnije, riječ je o četiri hrvatska žirija iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka te četiri međunarodna žirija iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda. Oni će se sastojati od tri člana - glazbenih profesionalaca, skladatelja, glazbenih kritičara i producenata, stoji na službenim stranicama Dore.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea Sanja Doležal i kći Lea +28 Sanja Doležal i sin Luka Celebrity Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +25 Ana Sasso Nekad i sad Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene