Ovome se nitko nije nadao

Kakvo iznenađenje na Severininu koncertu: Tijekom najemotivnije pjesme na pozornici joj se pridružio sin!

Severina nastupila u Samoboru Severina nastupila u Samoboru Goran Mehkek/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina nastupila u Samoboru - 1 Severina nastupila u Samoboru - 2 Severina nastupila u Samoboru - 3 Severina nastupila u Samoboru - 4 Severina nastupila u Samoboru - 5 Severina nastupila u Samoboru - 6 Severina nastupila u Samoboru - 7 Let 3 nastupio u Samoboru - 1 Let 3 nastupio u Samoboru - 2 Let 3 nastupio u Samoboru - 3 +10 Let 3 nastupio u Samoboru - 4 Galerija

Severina je nastupila na zatvaranju fašnika u Samoboru, a na pozornici joj se pridružio i sin.

Spaljivanjem Princa Fašnika završio je 198. Samoborski fašnik, jedna od najstarijih pokladnih svečanosti u Hrvatskoj.

Za spektakularnu završnicu pobrinula se i Severina, koji je nastupila na Trgu fašničkih velikana.

Pjevačica je za tu prigodu odabrala crno odijelo, a preko sakoa je obukla i korzet, koji je istaknuo njezinu vitku figuru.

Trg je bio preplavljen ljudima, a publika je oko dva sata uglas sa Severinom pjevala njezine najveće hitove.

Veliko iznenađenje uslijedilo je dok je pjevala "Rođeno moje", tijekom koje joj se na pozornici pridružio i sin, kojemu je tu pjesmu i posvetila. Dječak je na pozornici bio vrlo kratko i nije ništa rekao, a Severina ga je zagrlila prije nego što je napustio pozornicu, piše Story.hr.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina podijelila poseban trenutak sa svojeg koncerta, pa pokazala i kakvo ju je iznenađenje dočekalo u hotelu: "Nikad nije kasno..."

Severina je publici na koncertu otkrila i da ima temperaturu, no to je nije spriječilo da u Samoboru napravi spektakl.

Fašnik u Samoboru zatvorio je koncert Leta 3 u fašničkom šatoru. Dečki iz grupe također su, kao Severina, za nastup odabrali crna odijela, a za izvedbu pjesme "Mama ŠČ!" presvukli su se u eurovizijska izdanja.

Fotografije s koncerata Severine i Leta 3 u Samoboru pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Pogledajte što je Severina radila po kiši u kućnom ogrtaču: "Ovo je jedan od mojih najdražih postova, moj život..."

Inače, Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 nedavno je javno podržao Severinu u njezinoj bitci za skrbništvo nad sinom.

"Seve, izdrži!" poručio je pred kamerama na dodjeli nagrada Cesarica, a Severina mu je zahvalila na društvenim mrežama.

Severinu i Let 3 veže dugogodišnje poznanstvo, a dečki iz grupe pojavljuju se i u njezinu spotu za pjesmu "Moja štikla".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene