Za očekivati?

Procurili detalji tajnog plana Melanije Trump, samo jedan korak je dijeli od odluke koju sad svi iščekuju, a njenom mužu se neće svidjeti!

Melania i Donald Trump Melania i Donald Trump Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump - 1 Donald Trump Melania Trump (Foto: Twitter) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +16 Melania Donald Trump (Foto: Getty) Galerija

Prema pisanju stranih medija i tvrdnjama dobro upućenih izvora, Melania Trump planira se razvesti od Donalda Trumpa.

Bivša prva dama SAD-a i supruga Donalda Trumpa, Melania Trump navodno pregovara o svom predbračnom ugovoru prije suprugova potencijalnog drugog predsjedničkog mandata, zbog čega su svi uvjereni da je to njezin plan da ga ostavi.

Ažurirani uvjeti ugovora navodno uključuju financije i imovinu, te pokušaj povećanja zaklade osnovane za njihova 17-godišnjeg sina Barrona Trumpa, prenio je Page Six. Vjeruje se da je to barem treći put da je par ponovno pregovarao o sporazumu, koji je prvobitno sastavljen otprilike u vrijeme kada su se vjenčali prije gotovo dva desetljeća, davne 2005. godine.

Donald inače treba platiti oko 5,5 milijuna dolara autorici E. Jean Carroll nakon što ga je tužila za klevetu u New Yorku, a trenutačno se suočava s još čak četiri optužnice za kaznena djela. Bivši predsjedinik, koji je navodno težak 2,5 milijardi dolara, također bi uskoro mogao izgubiti i dodatnih 250 milijuna dolara u tekućem građanskom sporu koji se vodi protiv njega i njegovih tvrtki.

Ne ulazeći u pojedinosti, izvori su otkrili neke od glavnih problematičnih točaka Melanijina i Donaldova odnosa.

"Ovo je barem treći put da je Melania ponovno pregovarala o uvjetima svog bračnog sporazuma. Najviše je zabrinuta za održavanje i povećanje novčanog fonda za Barrona. Trump je i dalje vrlo bogat, ali s rastućim pravnim računima i presudama, ponovni pregovori osiguravaju bolju budućnost za Melaniju i Barron u slučaju razvoda", pojasnio je izvor.

Melania se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pritajila i u javnosti se jedva pojavljuje, što nije bio slučaj kada je nosila titule prve dame SAD-a. Njima bliski izvori potvrdili su da je par živio zajedno na Trumpovu imanju Mar-A-Lagu, ali da su se loše slagali. Prema nekim tvrdnjama, Melania se prije svega fokusira na Barronov odgoj, a šuškanja da razmišlja o razvodu od Donalda sve su glasnija.

Kada se Donald prvi put suočio s aferama u koju su bile uključene pornoglumica Stormy Daniels i Playboyeva zečica Karen McDougal, njima bliski izvori potvrdili su da Melania nije bila sretna.

"Melania nije ništa drugačija od bilo koje žene. To što je njezin muž optužen da ju je prevario ne samo jednom, već dvaput, iznimno je uznemirujuće. Moguće je da će na sud i zbog razvoda", izjavio je tada izvor.

Melania je često bila na meti kritika kada je bila prva dama, mnogi su govorili da je previše isključena iz javnosti i da se ponaša previše povučeno, a sada se pretpostavlja da želi izbjeći svu pozornost kada je Donald tema svjetskih medija. Većinu ljeta provela je u New Yorku, dok je Donald vodio kampanju diljem zemlje za svoju predsjedničku kampanju 2024. Njima blizak i anonimni izvor nedavno je rekao za People da se ona drži što dalje od njegovih pravnih problema.

"Melania javno podržava svoga supruga, ali privatno preferira život sa sto posto privatnosti i bez nadzora medija. Ona zna kakav je njezin suprug, ali i dalje vjeruje da je previše zaglibio i ne želi imati ništa s tim. Ona vodi svoj život. Melania ima mali krug obitelji i vrlo malo prijatelja od povjerenja. Za razliku od brojnih drugih koji pripadaju klubovima njezina supruga, ona se ne oslanja na vanjske stimulanse koji bi joj usmjeravali svakodnevni život. Ona ima svoga sina, druge članove obitelji i odabrane prijatelje. Što se tiče najnovije optužnice njezina supruga, ova četvrta optužnica još je jedan problem za njezina supruga. Ne za nju", zaključio je izvor.

Trumpov i Melanijin brak dospio je u središte pozornosti nakon izlaska knjige Michaela Wolffa "Vatra i bijes" 2016. godine, koja je detaljno opisala njihov bizarni privatni život. Wolff je tvrdio da je njihov brak bio zbunjujući za gotovo sve oko njih i da zapravo zajedno provode relativno malo vremena.

"Mogli su proći dani da ne komuniciraju, čak i kad su oboje bili u Trump Toweru", tvrdio je Wolff.

U knjizi je također navedeno da je prvi bivši par spavao u odvojenim spavaćim sobama u Bijeloj kući te da je Donald prijateljima tvrdio da što je veća dobna razlika između starijeg muškarca i mlađe žene, to ona prevaru shvaća manje osobno.

Donald i Melania vjenčali su se u siječnju 2005. godine, na vjenčanje su potrošili milijun dolara, a u braku su dobila sina Barrona.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +23 Eva Longoria - 2 Celebrity Zbog ovih prizora teško je povjerovati da ova ljepotica ima 48 godina, a još do nedavno se skrivala iza široke odjeće!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 11 Severina - 8 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Pogledajte trenutak kada se Seve ozlijedila na koncertu, dobro se i snašla: "Srećom, samo sam zaradila krvavu ranu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene