hm...

Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump u Mar-a-Lagu Donald Trump u Mar-a-Lagu Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump - 1 Melania i Donald Trump - 3 Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +5 Melania Donald Trump (Foto: Getty) Galerija

Melania Trump nije se pojavila na obraćanju svojeg supruga Donalda Trumpa u Mar-a-Lagu, čime je ponovno potaknula šuškanja o krizi u njihovu braku.

Nakon što je u utorak na sudu u New Yorku optužen po 34 točke optužnice, bivši američki predsjednik Donald Trump obratio se pristašama iz svoje rezidencije u Mar-a-Lagu, na Floridi.

Pogledaj i ovo Melania i Donald Trump Sad je sve jasnije Isplivali detalji o pravim razlozima čudnovatog ponašanja Melanije Trump: "Bilo je to uznemirujuće i ponižavajuće"

Tamo su ga došla podržati njegova djeca - sinovi Donald Junior i Eric te kći Tiffany, a iako nije bila prisutna ni njegova kći Ivanka, najviše pažnje privukao je izostanak njegove supruge Melanije.

To i nije neko iznenađenje s obzirom na to da se Donalda optužuje da je isplatio visoke iznose pornozvijezdi Stormy Daniels i Playboyjevoj zečici Karen McDougal kako bi šutjele o njegovim izvanbračnim aferama uoči izbora za predsjednika, što je on na sudu porekao.

Nedavno se doznalo i kako je bivša prva dama provela nekoliko noći u otmjenom hotelu u Washingtonu kako bi se držala podalje od Bijele kuće nakon što se pročulo za nevjeru njezina supruga.

Ipak, uoči Trumpova suđenja Melania i on zajedno su fotografirani na njegovu imanju u Palm Beachu, a fotografije je objavila njegova suradnica Gina Loudon.

"Naš pravi prvi par okružen ljubavlju svojih odanih prijatelja. Žao mi je što moram razočarati medije, ali zapravo nije. Je*ite se. Ovakvu sreću, nažalost, nikada nećete doživjeti", napisala je Loudon uz fotografije para.

"Gospođa Trump stoji uz svojeg supruga, kao i uvijek", kazao je izvor za Daily Mail.

No propuštanjem Trumpova važnog obraćanja nakon povijesne presude Melania je u očima javnosti poljuljala njegov imidž te je dodatno rasplamsala glasine o nevoljama u njihovu braku.

Gotovo svi svjetski mediji raspisali su se o njezinu izostanku s događaja koji je održan u istoj dvorani u kojoj se prije 18 godina udala za Donalda, a Melaniju su opet prozvali zarobljenicom nesretnog braka s 24 godine starijim moćnikom.

Takvi napisi provlačili su se po medijima i društvenim mrežama i tijekom Trumpova predsjedničkog mandata uz hešteg "oslobodite Melaniju" (engl. free Melania), a pratile su ih i snimke Donaldovih sramotnih pokušaja držanja Melanije za ruku tijekom javnih pojavljivanja.

Trumpova bivša pomoćnica Omarosa Manigault Newman, koju je otpustio tijekom prve godine svojeg mandata, u svojim memoarima iz 2018. godine napisala je: "Melania broji minute do isteka njegova mandata kako bi se mogla razvesti."

S druge strane, Melania je nedavno za medije komentirala Donaldov mogući povratak u Bijelu kuću riječima "nikad ne reci nikad".

Unatoč kontroverzama, fraza "nesretna Melania" i dalje je aktualna, a sve su glasnija i šuškanja o tome kako je njihov brak zapravo poslovni dogovor i da je Melania ostala uz Trumpa isključivo iz financijskih razloga jer je potpisala unosan predbračni ugovor.

Oni koji pak poznaju Melaniju godinama tvrde kako je javnost i mediji nepravedno podcjenjuju i da je ona otpočetka točno znala za kakvog se čovjeka udaje te da se ponosi tome što je postala druga prva dama rođena izvan SAD-a.

"Vjerujem da je Melania znala kakav je njezin suprug kada se udala za njega. Ona je jako realna i praktična osoba. Nikada nije spominjala razvod, a za Stormy je uvijek govorila kako je ona njegov problem", kazala je za Daily Mail bivša glasnogovornica Donalda Trumpa Stephanie Grisham.

"Nije me iznenadilo što se u srijedu nije pojavila u Mar-a-Lagu. Ne želi da je javnost doživljava kao ženu koja će stati uz svojeg muža bez obzira na sve. Ona sebe stavlja na prvo mjesto", dodala je Grisham.

"Nikada nije htjela biti kao Hillary Clinton, koja je nakon vijesti o Monici Lewinski otpratila svojeg supruga do helikoptera. Melania nije htjela biti takva osoba", objasnila je.

Grisham je istaknula i kako je Melania puno više od suzdržane ženice bez prava glasa, kakvom je se godinama pokušava prikazati u medijima.

"Među njima je uvijek postojalo partnerstvo i on je često tražio njezine savjete, koje je shvaćao vrlo ozbiljno", otkrila je.

O Melanijinu karakteru i namjerama puno govori i njezina izjava iz 2016. godine, kada se u jednom intervjuu prisjetila svojeg prvog susreta s Trumpom.

"Tražio je moj broj, ali nisam mu ga dala jer je bio na spoju s drugom ženom. Rekla sam mu: 'Neću ti dati svoj broj, ali ti meni daj svoj, pa ću te ja nazvati'", ispričala je Melania.

Ipak, njezin izostanak iz Mar-a-Laga u srijedu ponovno budi pitanja o stabilnosti njezina braka s Trumpom, no važno je upamtiti i da se ovdje radi o ženi koja je nebrojeno puta dosad svojim postupcima zbunila javnost i medije.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 3 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 +19 Nora Dominko - 10 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 +23 Vlaho Arbulić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović, pažnju kradu luksuzni detalji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene