Zna se i zašto

Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Donald i Melania Trump (Screenshot: Twitter) +16 Melania Trump (FOTO: Getty) Galerija

Donald Trump završio je nakratko u zatvoru, no svi se sada pitaju gdje je Melania Trump, koju nitko mjesecima nije vidio.

Dok se bivši američki predsjednik Donald Trump predao zatvorskim nadzornicima u zatvoru u Georgiji gdje je bio kratko uhićen zbog lobiranja za izbore 2020. godine pa pušten uz jamčevinu, njegove supruge Melanije Trump nema nigdje i svi se pitaju kamo je nestala.

Melania se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pritajila i u javnosti se jedva pojavljuje, što nije bio slučaj kada je nosila titule prve dame SAD-a. Njima bliski izvori potvrdili su da je par živio zajedno na Trumpovu imanju Mar-A-Lagu, ali da su se loše slagali. Prema nekim tvrdnjama, Melania se prije svega fokusira na odgoj njihova 17-godišnjeg sina Barrona, a kruže i glasine da razmišlja o razvodu od Donalda.

Kada se Donald prvi put suočio s aferama u koju su bile uključene pornoglumica Stormy Daniels i Playboyeva zečica Karen McDougal, njima bliski izvori potvrdili su da Melania nije bila sretna.

"Melania nije ništa drugačija od bilo koje žene. To što je njezin muž optužen da ju je prevario ne samo jednom, već dvaput, iznimno je uznemirujuće. Moguće je da će na sud i zbog razvoda", izjavio je tada izvor.

Melania je često bila na meti kritika kada je bila prva dama, mnogi su govorili da je previše isključena iz javnosti i da se ponaša previše povučeno, a sada se pretpostavlja da želi izbjeći svu pozornost kada je Donald tema svjetskih medija.

Većinu ljeta provela je u New Yorku, dok je Donald vodio kampanju diljem zemlje za svoju predsjedničku kampanju 2024. Njima blizak i anonimni izvor nedavno je rekao za People da se ona drži što dalje od njegovih pravnih problema.

"Melania javno podržava svoga supruga, ali privatno preferira život sa sto posto privatnosti i bez nadzora medija. Ona zna kakav je njezin suprug, ali i dalje vjeruje da je previše zaglibio i ne želi imati ništa s tim. Ona vodi svoj život. Melania ima mali krug obitelji i vrlo malo prijatelja od povjerenja. Za razliku od brojnih drugih koji pripadaju klubovima njezina supruga, ona se ne oslanja na vanjske stimulanse koji bi joj usmjeravali svakodnevni život. Ona ima svoga sina, druge članove obitelji i odabrane prijatelje. Što se tiče najnovije optužnice njezina supruga, ova četvrta optužnica još je jedan problem za njezina supruga. Ne za nju", zaključio je izvor.

Trumpov i Melanijin brak dospio je u središte pozornosti nakon izlaska knjige Michaela Wolffa "Vatra i bijes" 2016. godine, koja je detaljno opisala njihov bizarni privatni život. Wolff je tvrdio da je njihov brak bio zbunjujući za gotovo sve oko njih i da zapravo zajedno provode relativno malo vremena.

"Mogli su proći dani da ne komuniciraju, čak i kad su oboje bili u Trump Toweru", tvrdio je Wolff.

U knjizi je također navedeno da je prvi bivši par spavao u odvojenim spavaćim sobama u Bijeloj kući te da je Donald prijateljima tvrdio da što je veća dobna razlika između starijeg muškarca i mlađe žene, to ona prevaru shvaća manje osobno.

Donald i Melania vjenčali su se u siječnju 2005. godine, na vjenčanje su potrošili milijun dolara, a u braku su dobila sina Barrona.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 10 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 6 +22 Danniella Westbrook - 4 Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 in magazin: Domenica - 2 Domenica Žuvela - 5 +25 Hana Huljić i Domenica Žuvela Celebrity Je li ovo najseksi badić ovog ljeta? Domaća slatkica iznenadila odabirom i očarala sve redom: "Bez greške!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene