netipično za nju

Je li ovo najseksi badić ovog ljeta? Domaća slatkica iznenadila odabirom i očarala sve redom: "Bez greške!"

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 in magazin: Domenica - 2 Domenica Žuvela - 5 Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela +19 Mia Dimšić i Domenica Žuvela - 1 Galerija

Domenica Žuvela objavila je fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s prorezom na neočekivanom mjestu.

Pjevačica Domenica Žuvela njeguje imidž slatkice i nema običaj nositi provokativna i seksi izdanja, no njezin posljednji modni odabir upravo je takav.

Zgodna Domenica objavila je fotografiju na kojoj pozira u plavom jednodijelnom badiću s neočekivanim prorezom na dekolteu, koji otkriva i dio trbuha, a svojom figurom očarala je sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

"Prekrasna", "Savršeno. Kostim top", "Ljepotica", "Wow", "Izgled bez greške", "Sirena", "Prelijepa si", pisali su joj oduševljeni obožavatelji uz zaljubljene smajliće i brojna srca.

Pjevačica je svojim vitkim tijelom mamila uzdahe i u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo je gledali prošle godine, a pokazala je zavidne plesne vještine.

I dok je rado viđeno lice na svim društvenim okupljanjima, ono što vješto skriva od javnosti je njezin ljubavni život, no ranije ovog ljeta pojavila se na jednom događaju s dečkom Ivanom Bačićem, s kojim je u sretnoj vezi već 10 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Jelena Karleuša napravila pomutnju u outfitu kakav se na ovim prostorima ne viđa, a ovakve fotografije sigurno neće objaviti Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene