Imao razlog za slavlje!

Marin Miletić objavio fotku iz svlačionice, a poglede su ukrali njegovi mišići i tetovaže na rukama

Marin Miletić Marin Miletić Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić +20 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Galerija

Marin Miletić podijelio je fotografiju sa svojim košarkaškim timom i pohvalio se pobjedom na utakmici.

Saborski zastupnik Marin Miletić javio se na društvenim mrežama i svoje pratitelje obavijestio o uspješnoj pobjedi njegova košarkaškog tima.

Pogledaj i ovo Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 "Ajme, ljudi, vi ste ludi" Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Međutim, pažnju je privuklo nešto sasvim drugo, a to su Marinove tetovaže i mišići.

"Pobjeda, osigurali smo drugo mjesto u A2 ligi Zapad. Kakva tekma na Krku večeras!! Kakva energija, kakvo ludilo. Ekipa Krka je htjela skupo prodati svoj 'skalp'. Ali smo mi danas bili - pravi. Hvala mojim igračima na podršci. Rekord ove sezone, zabio sam 38 poena. Ali, još važnije mi je da sam igrao presing 38 minuta nad njihovim najboljim igračem. I dosta dobro je to bilo. Kakva radost loptanja pod obručem. Iduće subote zadnja tekma doma u 19 h protiv Pule. Ostali su nam dužni, jedva ih čekam", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

Pratitelji su mu čestitali u komentarima i poželjeli još puno takvih uspjeha.

Inače, Marin je u sretnoj vezi s našom glumicom Kristinom Krepelom.

Podsjetimo, glasine o njihovoj vezi počele su kružiti prije više od godine dana, a golupčići su se ispočetka skrivali od javnosti. No nedugo nakon što su snimljeni u romantičnoj šetnji Zagrebom priznali su da su par i otada su nerazdvojni.

Glumica nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2021. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Nenad Hervatin, 2007. Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 4 +24 Ivona Periša - 5 Nekad i sad Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu pa godinama bila tražena domaća zvijezda, a onda je napravila veliki životni zaokret!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mate Čuljak na premijeri predstave Gospoda Glembajevi Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine +20 Severina i Mate Čuljak - 2 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene