Kamo je nestala?

Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu pa godinama bila tražena domaća zvijezda, a onda je napravila veliki životni zaokret!

Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 3 Marko Miscevic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Nenad Hervatin, 2007. Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 4 Ivona Periša - 5 Ivona Periša - 6 Ivona Periša - 7 Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 +18 Ivona Periša - 4 Galerija

Nekadašnja voditeljica Ivona Periša danas živi daleko od očiju javnosti, a sada su se pojavile fotografije iz vremena kad je bila na vrhuncu popularnosti.

Ivona Periša proslavila se u prvom hrvatskom talent showu "Story Supernova" davne 2003. godine, u kojem je između više stotina kandidata uspjela ući u najboljih deset i izboriti se za svoje mjesto na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Nekad jedna od omiljenih Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

Nakon showa dugi je niz godina bila dio Informativne redakcije te je vodila Scenu u sklopu Dnevnika Nove TV i slovila je kao jedna od najljepših domaćih voditeljica. Zatim se odlučila posvetiti majčinstvu, pa je jedno vrijeme radila kao novinarka portala zadovoljna.hr, a danas sa suprugom Marijem i njihovo četvero djece živi mirnim obiteljskim životom u Koprivnici i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Sada su se pojavile fotografije s premijere predstave "Gospoda Glembajevi" 2007. godine, na kojoj je Ivona bila s tadašnjim kolegom Nenadom Hervatinom, koji je također započeo karijeru u prvom hrvatskom talent showu, a i on se posljednjih godina povukao iz javnosti.

Periša je tijekom godina ostala bliska i s drugim natjecateljima showa koji ju je proslavio. Tako nije propustila ni vjenčanje Anje Alavanje i Vedrana Viljevca u rujnu 2021. godine, a tamo je pozirala s mladenkom i još jednim kolegom iz showa, Dorijanom Elezovićem, koji je na svojem Instagramu objavio njihovu zajedničku fotku.

U odličnim je odnosima i s Monikom Kravić, danas Olujić, kojoj je bila kuma na vjenčanju s bivšim suprugom, Marijem Mamićem.

Kako je Ivona izgledala u danima najveće slave i koliko se otada (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Levi Alves McConaughey - 1 Levi Alves McConaughey - 4 Levi Alves McConaughey - 3 Levi Alves McConaughey - 2 +15 Levi Alves McConaughey - 5 Celebrity Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mate Čuljak na premijeri predstave Gospoda Glembajevi Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine +20 Severina i Mate Čuljak - 2 Nekad i sad Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu? Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene