Znate li o kome je riječ?

Zvijezde prvog hrvatskog talent showa skupa nakon 18 godina, jednu rijetko viđamo, sjećate je se?

Ivona Periša i Anja Alavanja Ivona Periša i Anja Alavanja DNEVNIK.hr 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša i Anja Alavanja Story Supernova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Anja Alavanja Story Super Nova Story Super Nova Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +7 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Dorijan Elezović, Anja Alavanja i Ivona Periša proslavili su se 2003. godine u showu "Story Supernova", nakon kojeg su ostali u kontaktu, a sada su objavili prvu zajedničku fotografiju nakon dugo vremena.

Davne 2003. godine emitiran je show "Story Supernova", koji je postao društveni i medijski fenomen hrvatske televizijske povijesti.

Pogledaj i ovo Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Nekad jedna od omiljenih Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

Mnogi se i danas sjećaju natjecatelja prvog talent showa u Hrvatskoj, od kojih je većina ostvarila zavidne karijere u medijima.

A iako je otada prošlo 18 godina, prijateljstva koja su se rodila u showu ostala su neraskidiva, što su sada potvrdili Dorijan Elezović, Anja Alavanja i Ivona Periša.

Njih troje zajedno su se fotografirali na svadbi Anje Alavanje i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a fotografiju je na svojem profilu na Instagramu objavio Dorijan.

"Sretno ti bilo prijateljice moja", napisao je uz galeriju fotki od kojih na prvoj pozira samo s mladenkom, a na drugoj im se pridružila i Periša.

Pobjednik showa u kojem su se natjecali bio je Marin Tironi, a Elezović i Alavanja su nakon toga zajedno vodili show "Story Supernova Music Talents".

Oboje su poslije toga nastavili graditi svoje karijere u medijima, u kojima su prisutni i danas, dok Perišu zadnjih godina rijetko imamo priliku vidjeti.

Ona je nakon showa dugi niz godina bila dio Informativne redakcije te je vodila Scenu u sklopu Dnevnika Nove TV, a nakon toga radila je i kao novinarka portala zadovoljna.hr, na koji je prešla nakon što se odlučila više posvetiti majčinstvu.

Danas živi daleko od kamera, mirnim obiteljskim životom sa suprugom Marijem i njihovo četvero djece.

Periša je tijekom godina ostala bliska s još jednom natjecateljicom showa "Story Supernova", Monikom Kravić, kojoj je bila i kuma na vjenčanju s bivšim suprugom Marijem Mamićem.

U galeriji se prisjetite kako su Anja, Dorijan i Ivona, ali i ostali kandidati prvog hrvatskog talent showa izgledali prije 18 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene