Pravi it par!

Marin Miletić ne odvaja se od lijepe glumice koja mu je zarobila srce, a golupčići ne propuštaju nijedan event!

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 +19 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Galerija

Marin Miletić i Krisitna Krepela nerazdvojni su otkako se doznalo da su par, a sada su se zajedno pojavili na jednoj božićnoj zabavi u Zagrebu.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela polako postaju jedan od naših najpopularnijih parova i zajedno pohode sva društvena okupljanja.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Tako ovaj tjedan nisu propustili božićni party Cover Magazina, a za tu su se prigodu oboje baš dotjerali. Kristina je u mini haljini pepita-uzorka pokazala vitke noge, a Marin je izgledao elegantno u klasičnom odijelu i bijeloj košulji.

Zagrljeni i sa širokim osmijesima spremno su pozirali fotografima, a na licima im se jasno vidjelo i da su zaljubljeni preko ušiju.

Podsjetimo, glasine o njihovoj vezi počele su kružiti prije nekoliko mjeseci, a golupčići su se ispočetka skrivali od javnosti. No nedugo nakon što su snimljeni u romantičnoj šetnji Zagrebom, priznali su da su par i otad su nerazdvojni.

Glumica nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu prošle godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mario i Marija Pašalić - 22 Mario i Marija Pašalić - 21 Mario i Marija Pašalić - 20 Mario i Marija Pašalić - 19 +20 Mario i Marija Pašalić - 18 Celebrity Evo tko je tajanstvena supruga Marija Pašalića, koja nimalo ne nalikuje na ostale poznate WAGsice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene