pravi instagram dečko!

Pogledajte što je Marin Miletić pred svima napravio za svoju dragu, vidi se da je zaljubljen preko ušiju!

Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 +17 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela imali su presladak trenutak na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2022. u Zagrebu.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela pokazali su koliko su zaljubljeni na dodjeli nagrada Elle Style Awards 2022. u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Zbog Kristinine šljokičaste haljine ukrali isu pozornost već po dolasku, a onda je Marin sve rastopio potezom prema svojoj dragoj kojeg bi se mnogi muškarci sramili.

Dok je Kristina pozirala fotografima, Miletić im se pridružio te je i sam okinuo nekoliko fotki, a glumica se jadnom od njih pohvalila u svojim pričama na Instagramu.

Podsjetimo, glasine o njihovoj vezi počele su kružiti prije nekoliko mjeseci, a golupčići su se ispočetka skrivali od javnosti. No nedugo nakon što su snimljeni u romantičnoj šetnji Zagrebom, priznali su da su par i otad su nerazdvojni.

Glumica nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je rujnu prošle godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri koje su, ako je suditi po nedavnim zajedničkim fotografijama, odlično prihvatile očevu novu djevojku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene