Ista je!

Kristina Krepela fotkama koje su nastale prije 20 godina pokazala da ne stari, Miletić je obasuo komplimentima!

Kristina Krepela Kristina Krepela Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Kristina Krepela +19 Marin Miletić i Kristina Krepela Galerija

Kristina Krepela pohvalila se fotografijama koje su nastale prije 20 godina, a njen dragi Marin Miletić nije ju štedio s komplimentima.

Naša poznata glumica Kristina Krepela pohvalila se fotografijama koje su nastale prije 20 godina, a ona se od tada nije nimalo promijenila.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Pozirajući u lišću koje je palo s drveća ujesen 2002. godine, glumica je stala pred objektiv u trapericama i bijeloj košulji, a njen zarazni osmijeh ni do dan danas nije se promijenio.

Njeni pratitelji u komentarima je nisu mogli nahvaliti, a s pohvalama ju nije štedio ni njen dragi Marin Miletić.

''Ti, predivna moja, ustvari uopće ne stariš'', napisao joj je u komentar dok je ona odgovorila: ''Slike stare, a meni je i dalje 27!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Krepela (@kristina_krepela)

''Kak si lepa, Isusek'', ''Naša Salma Hayek'', ''Predivna oduvijek'', pisali su joj ostali pratitelji.

Da su baš kao pravi zaljubljeni golupčići, Marin i Kristina to neprestano pokazuju otkako su u javnosti priznali da je njihova ljubav prava.

Šuškanja o ljubavnoj vezi između Marina i Kristine počela su još prije nekoliko mjeseci, a golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na nekoliko javnih događanja.

Kristinu su prihvatile i Marinove kćeri pa je četvorka veselo prošetala zagrebačkim trgom dok su se držali za ruke, a čini se da se Kristina odlično snašla u novoj ulozi u životu.

Krepela je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se, Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".
Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina, i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine ostao je bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Matija Vuica Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 3 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 2 +25 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 1 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin nakon dugo se vremena oglasila o suprugu objavom koja tjera suze na oči

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Vasary - 1 Mladen Vasary - 1 Mladen Vasary - 2 +0 Mladen Vasary - 2 Celebrity Preminuo je Mladen Vasary, glavni junak klasika ''Družba Pere Kvržice''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene