Neka nova vremena

Kate Middleton prekršila pravila kraljevskog ponašanja, evo što je to miljenica javnosti napravila, a nije po protokolu!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William +20 Kate Middleton i princ William - 2 Galerija

Kate Middleton prekršila je nepisano pravilo kraljevskog ponašanja, ali i potvrdila svoj status miljenice javnosti.

Princeza od Walesa Kate Middleton pokazala je još jednom koliko je zapravo prirodna i opuštena pri susretu s građanima, ali pritom je prekršila nepisano kraljevsko pravilo pri posjetu Scarborougha, u koji je stigla u pratnji svog supruga princa Williama.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

40-godišnja Kate blistala je pri susretu s obožavateljima koji su je došli pozdraviti, a ona ih je posebno oduševila kada je pristala s nekima snimiti i selfie, ali i toplo ih zagrliti, što inače nije po protokolu. Iako je time prekršila nepisano pravilo, još je jednom potvrdila status miljenice javnosti. 

Naime, prema podacima sa službene internetske stranice kraljevske obitelji, ne postoje obvezni kodeksi ponašanja prilikom susreta s njihovim članovima, ali postoji nepisano pravilo da se ne smije ići dalje od rukovanja. Međutim, mlađa generacija kraljevske obitelji pokazuje da je čak spremna dijeliti zagrljaje i fotografirati se s dobronamjernim obožavateljima.

Razdragano mnoštvo dočekalo je Williama i Kate tijekom njihova prvoga službenog posjeta primorskom gradu, kamo su stigli kako bi pokrenuli financiranje podrške mentalnog zdravlja mladih koje predvodi Kraljevska zaklada.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene