A znači tako!

Kraljevski batler otkrio kakvi su članovi kraljevske obitelji bili prema osoblju, posebno je istaknuo Kate Middleton!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Grant Harrold - 1 Grant Harrold - 2 Grant Harrold - 3 Grant Harrold - 4 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton Kate Middleton +20 Kate Middleton i princ William Galerija

Bivši batler kralja Charlesa III. otkrio je kakva je prema zaposlenicima Buckinghamske palače bila Kate Middleton, a nas nimalo nije iznenadio odgovor.

Bivši batler kralja Charlesa III. koji je za njega radio dugih sedam godina za The Mirror je otkrio kakvi su članovi kraljevske obitelji bili prema njihovu osoblju, a posebno je istaknuo Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles - 3 hospitalizirani u isto vrijeme Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

''Ono što mi se svidjelo je to što je Kate bila sa mnom i ostalim osobljem i bila je tako pristojna, prijateljski nastrojena i zabavna te se šalila'', rekao je Grant Harrold.

Grant je bio dio osoblja kada su William i Kate bili mladi par i tek napustili Sveučilište St. Andrews gdje su se upoznali s 19 godina. Tijekom tog vremena, rekao je da su bili par kao i svaki drugi par.

Njihova opuštenost uvijek intrigira sve okupljene pa stoga ni ne čudi da Kate posebno mjesto ima i u srcima osoblja koje s njom provodi svaki dan.

Harrold, koji je porijeklom iz Airdrieja u Škotskoj, radio je u palači između 2005. i 2011., a ispričao je i anegdotu iz djetinjstva kad još nije ni slutio da će raditi za kraljevsku obitelj.

Kraljicu Elizabetu je od milja nazvao ''gospođa Windsor'', a kad je bio mlad, pitao je oca kako plesati s kraljicom nakon što je pogledao dokumentarac o kraljevskoj obitelji.

''Rekao je: ''Ili se udaš u obitelj ili radiš za njih''; a ja sam sasvim ozbiljno pomislio: ''Za koga bih se mogao udati?'', ispričao je Grant.

''I shvatio da to očito možda nije pametan potez. Ali onda sam pisao kraljici, napisao sam joj dva pisma. Čak sam poslao i sliku kako bi znala kako izgledam i zapravo rekao da ću jednog dana doći raditi za nju. I očito se nije tako dogodilo jer sam otišao biti batler njezinom sinu'', otkrio je Harrold.

Jedanaest godina nakon gledanja dokumentarca, gospodin Harrold našao se u plesnoj dvorani u Balmoralu s tadašnjom vojvotkinjom od Cornwalla.

''Plesali smo, a vojvotkinja je rekla, ''Oh, Grant, izgledaš prilično nervozno. Izgledaš prilično uplašeno'', priznao je.

''I rekao sam: ''To je zbog tog sna koji sam imao kad sam bio mlad''; rekao sam joj da sam mislo da ću tu večer plesati s Kraljicom, a ona je rekla: ''U ovoj sobi je 150 ljudi. Malo je vjerojatno da će Kraljica plesati s tobom".

Kad su završili s plesom, Camilla je proizvela čudan zvuk pa se Grant uplašio da joj je stao na stopalo, a kad se okrenuo, vidio je da iza njega stoji kraljica.

Njegove želje ipak su se ispunile, a kraljica je na kraju zaplesala s njim.

''Bilo je to jedno nevjerojatno iskustvo!'' zaključio je.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +24 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 5 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 4 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 +17 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 2 Celebrity Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene