Zvuči nevjerojatno!

Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

Michelle Hunziker Michelle Hunziker Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 5 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 4 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 2 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 1 Michelle Hunziker - 8 Michelle Hunziker - 7 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +11 Michelle Hunziker - 4 Galerija

Manekenka Michelle Hunziker miljenika žena Erosa Ramazzottija ostavila je zbog sekte, a sad je ispričala kako su joj ispirali mozak prije no što se na vrijeme spasila.

Manekenka Michelle Hunziker i njezin nekadašnji partner Eros Ramazzotti punili su medijske stupce prekidom svoje veze zbog sasvim bizarnog razloga.

Pogledaj i ovo Michelle Hunziker Očito! Bivša supruga miljenika žena ne odvaja se od svog unučića, a cijela plaža gledala je u nju zbog jednog drugog razloga!

Eros je tada bio miljenik žena i tajna patnja mnogih, a Michelle, koja je uspjela osvojiti njegovo srce, slomila ga je u tisuću komadića zbog ni manje ni više nego – sekte.

Naime, do razvoda je došlo jer su je članovi sekte ''Warriors of Light'' preobratili i okrenuli je protiv njezina supruga. Michelle je članica sekte bila pet godina, a u nju se neprimjetno uključila preko svoje psihijatrice kod koje je odlazila zbog razdvojenosti s Erosom.

''Rekla mi je da se moram odvojiti od ljudi koji me ne vole i koji mi žele nauditi'', rekla je Michelle.

Detalje o sekti koju je napustila otkrila je u svojoj biografiji "A Seemingly Perfect Life", u kojoj je, među ostalim, napisala i kako je živjela u uvjerenju da je Isusova sestra te reinkarnacija nacističke nevjeste.

Stroga pravila sekte branila su joj seksualne odnose, alkohol, pušenje i masturbiranje.

Zbog sekte je postala i veganka jer su joj govorili da se puno hrane sastoji od demonskih sastojaka, a uvjerili su je i da je njezin suprug Eros u prošlom životu bio rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna i da se zbog toga mora što prije maknuti od njega.

''Tako je to kada si u sekti, zatežu ti omču oko vrata sve više i više, sve dok ti ne isperu mozak'', ispričala je manekenka.

Granice su izmakle kontroli, pa joj je Eros zaprijetio da bira između njega i sekte, a ona je potpuno neočekivano odabrala sektu, nakon čega je Eros pokrenuo razvodnu parnicu.

Michelle i Eros pred oltar su stali 1998. godine. Upravo ta veza pomogla joj je i u karijeri te su je počele zvati velike talijanske TV kuće za angažmane. Rođena je u Švicarskoj, no ima i talijansko državljanstvo, koje je stekla brakom. Od Ramazzottija se razišla 2002. godine, a tek 2009. njihov je razvod finaliziran.

Michelle je tek 2006. godine napustila sektu, a poslije se pokajala jer je zbog nje uništila svoj život. Četiri godine nije pričala s majkom, a na kraju je izgubila i voljenog supruga.

Bivši supružnici zajedno imaju kćer Auroru, kojoj je Eros posvetio pjesmu "L'aurore", dok je za Michelle napisao hit "Più bella cosa".

Danas su u dobrim odnosima, a nedavno su se skupa pojavili u showu "Michelle Impossible" i pred kamerama izmijenili poljubac.

Eros je nakon razvoda pronašao utjehu u 25 godina mlađoj manekenki Marici Pellegrinelli, s kojom se oženio nakon pet godina veze 2014., no razveli su se 2019. godine. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Enza i kćer Emiliju.

Michelle se 2014. udala za poduzetnika Tomasa Trussardija, s kojim je dobila kćeri Sole i Celeste, no i oni su ove godine okončali svoj brak.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene