uhvatili je na plaži

Miljeniku žena je slomila srce iz bizarnog razloga, a ljepotica koja izgleda sve bolje našla je sreću u naručju drugog

Michelle Hunziker (Foto: Getty Images) Michelle Hunziker (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michelle Hunziker (Foto: Getty Images) Galerija

Michelle Hunziker proslavila se kao TV lice, a bavi se glumom i glazbom. Ljepotica je poznata i zbog braka sa zavodnikom Erosom Ramazzottiju.

Manekenka Michelle Hunziker nije skidala osmijeh s lica dok je na plaži uživala sa svojom obitelji. Kupala se sa kćerima te je u crnom bikiniju pokazala savršeno utrenirano tijelo na kojem joj mnoge zavide.

Ljepotica često plijeni pažnju na plažama Italije, a inače radi kao voditeljica te se bavi glumom i glazbom. Osim po svojoj besprijekornoj figuri, Michelle je interes javnosti izazivala i svojim privatnim životom prije nego što se skrasila sa svojim sadašnjim suprugom.

Bila je s miljenikom žena Erosom Ramazzottijem (56), a pred oltar su stali 1998. godine. Upravo ta veza pomogla joj je i u karijeri te su je počele zvati velike talijanske TV kuće za angažmane. Rođena je u Švicarskoj, no ima i talijansko državljanstvo koje je stekla brakom. Od Ramazzottija se razišla 2002. godine, a 2009. njihov je razvod finaliziran. Zajedno imaju kćer Auroru (23).

Eros je očinstvo proslavio pjesmom "L'aurore" te je i manekenki napisao hit "Più bella cosa". Navodno su se razveli jer je Michelle tada bila pripadnica švicarske sekte i pjevač joj je dao ultimatum, a ona je odlučila da je najbolje da se razvedu.

Manekenka je od 2014. u braku s poduzetnikom Tomasom Trussardijem (37), s kojim ima kćeri Sole i Celeste.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Celebrity Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene