Fanovi su u šoku!

Znate li koliko bi Kevinova košarica koštala danas? Za istih nekoliko namirnica mališan bi izdvojio pozamašnu svotu

Macaulay Culkin kao Kevin McCallister Macaulay Culkin kao Kevin McCallister Screenshot 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin u shoppingu u ''Sam u kući'' - 2 Kevin u shoppingu u ''Sam u kući'' - 1 Joe Pesci u filmu ''Sam u kući'' - 7 Film Sam u Kući Film ''Sam u kući'' - 3 Film ''Sam u kući'' - 2 Kieran Culkin - 8 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 15 Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 14 +13 Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 13 Galerija

Obožavatelji filma ''Sam u kući'' primijetili su neke očigledne greške u kultnom božićnom filmu, ali i jednu činjenicu koja je sve šokirala, evo koliko su se vremena promijenila.

Obožavatelji filma ''Sam u kući'' primijetili su neke očigledne greške u kultnom božićnom filmu.

Istaknuli su jednu posebnu scenu u kojoj Kevin McCallister, kojeg glumi Macaulay Culkin, nosi namirnice kući u dvije velike plastične vrećice.

Dok je osmogodišnji dječak šetao pločnikom, dvije vrećice su pukle u istom trenutku, zbog čega se sav sadržaj iz vrećice prosuo po tlu.

Ali kako su vrećice uspjele puknuti točno u pravo vrijeme?

Ako bolje pogledate, Culkin je držao jednu vezicu između ručki vrećice. U određenom trenutku, on je u istog trena povukao konce kako bi potrgao vreće.

Ali, to nije bilo sve.

Još jedan gaf iz iste scene pokazuje da su svi kartoni mlijeka, sokova i ostalih potrepština koje Kevin bez muke bili zapravo prazni.

''Najveći gaf su prazne posude!!! Napunite ih barem vodom'', napisao je jedan nezadovoljni obožavatelj na nedavnom videu na Instagramu.

Kad stvari ispadnu iz vrećice, čuo se zvuk praznih tetrapaka i plastične boce deterždenta, a iako je ova scena i dalje smiješna, mnoge je naljutilo jer o takvim detaljima ekipa filma nije ranije razmišljala.

Inače, ova scena postala je popularna proteklih nekoliko dana otkako se interentom proširila činjenica koliko bi ove dvije vrećice potrepština i namirnica koštale danas.

Geoffrey Lyons iz Dallasa nedavno se oglasio na TikToku s isječkom koji je istraživao troškove za Kevinov odlazak u trgovinu u hit filmu iz 1990.

Lyons je proučavao proizvode u Kevinovim kolicima prije nego što je zbrojio količinu po današnjim cijenama.

Bio je zapanjen kad je otkrio da bi cijena danas bila 3 i pol puta veća nego tada.
''Sok od naranče, kruh, smrznuta tjestenina sa sirom, folija za hranu, pola galona mlijeka, Tide, igračke vojnici, toaletni papir'', nabrojao je.

Kevin na blagajni pokaže kupon koji omogućuje popust od 1 dolara prije nego što blagajnik otkrije da je njegov ukupni iznos 19,83 dolara.

Geoffrey zatim prelazi na zaslon svog računala gdje je raščlanio cjelokupne troškove.

''Na što se to svodi? Ukupno 63,73 dolara. Dodajte porez - 5,25 dolara - i sve zajedno dobijete 68,99 dolara!''

U eurima bi to bilo nešto više od 62 eura.

@sellitlikelyons Groceries in 1990 vs Today Breakdown ☠️ #fyp #homealone #rockwalltx #geoffreylyons #lyonsden #northtexas #dallastx #dallasrealestate #dfw #dfwrealtor ♬ original sound - Geoffrey Lyons

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 2 +23 Simona Mijoković - 3 Celebrity Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 1 Nekad i sad Sjećate li se kako je Šuput izgledala 2010. godine? Voljela je platinastu boju kose, a imala je i šiške!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene