Jeste ga vi čuli?

Mnogi ne mogu vjerovati kako danas stvarno zvuči dječak iz najdražeg božićnog klasika: "Oprostite, ali taj glas..."

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin Macaulay Culkin Macaulay Culkin i Brenda Song Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Brenda Song - 5 Macaulay Culkin i Brenda Song - 4 Macaulay Culkin i Brenda Song - 1 Macaulay Culkin i Brenda Song - 1 Sam u kući 2, Macaulay Culkin i Donald Trump +16 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Macaulay Culkin iznenadio je dio svojih obožavatelja glasom, pogotovo one koji nisu čuli kako zvuči otkako je bio dijete.

Američki glumac i zvijezda filmova "Sam u kući 1 i 2" Macaulay Culkin ovih se dana našao u centru pažnje nakon što je dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, a jedna je stvar posebno iznenadila njegove obožavatelje, pogotovo one koji ga nisu dugo čuli.

Naime, neki su ostali zapanjeni Macaulayevim glasom, koji danas ima 43 godine i to nakon što su ga čuli prvi put otkad je bio dijete.

"Nisam očekivao da će tako zvučati", "Zašto mu je glas dublje zvučao kada je bio dijete?", "Zar nije mutirao u pubertetu?, "Oprostite, ali glas mu malo zvuči smiješno", neki su od začuđenih komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Macaulay se na ceremoniji ponovno susreo s glumicom Catherine O'Hara, koja je glumila njegovu majku u hit-filmu iz 1990. godine, što je za mnoge bio emotivan trenutak.

"Zaslužuješ svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. I hvala ti što si uključio mene, svoju lažnu mamu, koja te ostavila samog kod kuće, ne jednom, nego dva puta, da sudjelujem u ovoj sretnoj prigodi. Ponosna sam na tebe", rekla je O'Hara.

Nakon toga su se prisno zagrlili, a Macaulay je brisao suze s lica.

Culkinu se također pridružila njegova zaručnica, glumica Brenda Song s njihova dva mala sina.

Svojoj zaručnici zahvalio je u emotivnom govoru.

"Ti si apsolutno moje sve. Moja šampionka. Jedina osoba koja je danas sretnija od mene. Nisi samo najbolja žena koju znam, nego i najbolja osoba", rekao je Macaulay u suzama i dodao da mu je
ova ukazana čast važna kao ocu.

Blagdanski klasik "Sam u kući" i danas je jednako popularan kao i davne 1990. godine kad je prvi puta prikazan.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 +17 Ozzy i Sharon Osbourne Nekad i sad Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Sin Franke Batelić Viktor +23 Franka Batelić - 1 Zanimljivosti Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić osvojila svjetsku nagradu, pogledajte kako izgleda njihov luksuzni dom koji je sve očarao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene