Znate li o kome se radi?

Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

Kieran Culkin kao Fuller McCallister Kieran Culkin kao Fuller McCallister Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 Kieran Culkin - 30 Kieran Culkin - 29 Kieran Culkin - 21 Kieran Culkin - 18 Kieran Culkin - 11 Kieran Culkin - 10 +28 Kieran Culkin - 6 Galerija

Božićni film ''Sam u kući'' proslavio je Macaulaya Culkina, no znatnu ulogu u filmu ima i Kieran Culkin, njegov brat koji je utjelovio dječaka Fullera.

Božićni blagdani svake godine obavezno pred male ekrane skupljaju ljude diljem svijeta, a posebno se gleda i kultni film ''Sam u kući''.

Iako je apsolutna zvijezda filma bio Kevin McCallister kojeg je utjelovio Macaulay Culkin, važnu ulogu dobio je i još jedan dječak.

Fuller McCallister, dječak s velikim dioptrijskim naočalama koji mokri u krevet, bio je Kevinova noćna mora, a malo tko zna da je Fullera utjelovio Kieran Culkin, odnosno brat Macaulaya Culkina.

Međutim, Kieran je zauvijek ostao u sjeni svog poznatog brata, ali nakon ove ostvario je još nekoliko uspješnih uloga.

Imali smo ga priliku gledati u filmskim ostvarenjima poput "Ona je sve to", "Scott Pilgrim protiv svijeta" i "Boemski dani", a brzo se razvio u ozbiljnog glumca, no nakon par hit-filmova u kojima je glumio, odlučio je uzeti stanku od šest godina tijekom koje je radio isključivo u kazalištu.

Na male ekrane vratio se igrajući Ryea Gerhardta u seriji "Fargo".

Prije dvije godine, Kieran je glumio u nagrađivanoj seriji "Nasljeđe" koja mu je i prvi Zlatni globus i zbog koje je počeo sloviti kao jedan od najperspektivnijih mladih glumaca.

U sretnom je braku od 2013. godine. S Jazz Charton, a zajedno imaju i kćer Kinsey Sioux.

Inače, Kieran je jedno od osmero djece bivšeg glumca Kita Culkina i telefonske operaterke Patricije Brentrup.

U svojim memoarima iz 2007., Kieranov slavni brat Macauley tvrdio je da ga je njihov otac fizički i psihički zlostavljao i da ih je natjerao da se udalje od roditelja.

Kieran je jednom prilikom rekao da nije imao ista negativna i traumatična iskustva kao Macaulay, ali je dodao i da njihov otac nije bio ni dobra osoba, ni dobar roditelj.

Obitelj Culkin pogodila je tragedija 2008. godine kada je Kieranova sestra Dakota, koju je obitelj zvala Cody, umrla u dobi od 29 godina nakon što je sudjelovala u prometnoj nesreći.

Kieranova polusestra Jennifer Adamson također je umrla, 2000. godine, a tada je imala 29 godina.

A obitelj je doživjela još jedan još i od samog Macaulaya koji je, podsjetimo, s 15 godina šokirao svoje roditelje te im rekao da ne želi da mu više budu skrbnici. Izjavio je da se on može sam brinuti za sebe i svoje bogatstvo, tada vrijedno 13 milijuna dolara, a onda je pao u ralje ovisnosti.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +11 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene