20 tisuća dolara noćenje

Zavirite u luksuzni smještaj Davida Beckhama u Dohi: Odsjeo je u "hotelu unutar hotela", a drugi gosti nisu ga ni vidjeli!

David Beckham David Beckham Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mandarin Oriental Doha Mandarin Oriental Doha Mandarin Oriental Doha Mandarin Oriental Doha David Beckham David Beckham - 1 David Beckham - 3 David Beckham - 4 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 2 David Beckham +14 David Beckham Galerija

David Beckham gotovo je tjedan dana boravio u jednom od najluksuznijih hotela u Dohi, u kojem noćenje košta 20 tisuća dolara.

Bivši nogometaš David Beckham ambasador je Svjetskog prvenstva u Katru, a u Dohi je boravio u jednom od najluksuznijih hotela.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Kako doznaje Daily Mail, nogometaš je u hotelu Mandarin Oriental od pet zvjezdica iznajmio apartman Baraha View, koji je smješten na najvišem katu i u kojem noćenje košta 20 tisuća dolara.

Apartman sadrži vlastitu blagovaonicu, privatnog vratara, otvoreno dvorište, privatni bazen i teretanu, a nogometaš je tamo proveo gotovo tjedan dana i odjavio se tijekom vikenda jer se u medijima doznalo da tamo boravi.

"Osoblje ga je zavoljelo, zvali su ga 'Sir David' jer je bio pun poštovanja, a svi su poštovali i njega. Bio je jako pristojan i šarmantan prema zaposlenicima hotela i čini se kao dobar čovjek", kazao je izvor za Daily Mail.

"Ostali gosti hotela gotovo da ga nisu ni vidjeli jer apartman u kojem je odsjeo je kao hotel unutar hotela pa se nije morao miješati s drugima", otkrio je izvor.

Tijekom svojeg boravka u luksuznom hotelu David je imao i osobnog kuhara, a poznato je da mu je pripremao japanski Kobe odrezak te razna jela s tjesteninom.

Kako bi izbjegao paparazze, Beckham je imao privatni lobi i izlaz iz hotela, a gradom se kretao u limuzini.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Beckham je u Katar otputovao sam, a supruga Victoria s njihovom je djecom ostala u Velikoj Britaniji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput osvrnula se na napise o svojim operacijama: "Ispada da sam u najmanju ruku Donatella Versace!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +20 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica objavila video od kojeg zastaje dah, a u prvom planu je njezin raskošni adut!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene