zanimljiva usporedba

Šokantna izjava Victorije Beckham o intimnim dijelovima supruga Davida, slikovito je opisala detalj koji je sve zanimao!

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David i Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 David i Victoria Beckham - 1 David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +13 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Victoria Beckham jednom se prilikom raspričala o spolnom organu svojeg supruga te je svojom izjavom šokirala javnost.

David i Victoria Beckham jedan su od najmoćnijih parova današnjice i u sretnom braku su već 23 godine.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Iako se puno puta pisalo da je njihovoj ljubavi došao kraj, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama pokazuju da su još zaljubljeni kao prvog dana, a Victoria je jednom prilikom progovorila i o njihovu intimnom odnosu.

"Ponosna sam što nam je seks i dalje dobar. Moj muž je u jako dobroj formi", kazala je u intervjuu za Allure, a tada je komentirala i veličinu suprugova spolnog organa.

"Zaista je ogroman. Kao auspuh od traktora", izjavila je Victorija i usporedbom šokirala javnost.

Tom se prilikom prisjetila i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Ljubav na prvi pogled postoji. Ona će vam se dogoditi u salonu igrača Manchester Uniteda iako ćete se malo napiti pa su detalji magloviti. Dok ostali nogometaši stoje za šankom i piju sa svojim kolegama, vidjet ćete Davida kako stoji po strani sa svojom obitelji i ima tako sladak osmijeh. I vi ste bliski sa svojom obitelji, pa ćete pomisliti kako se on osjeća isto. Tražit će vaš broj. Još uvijek čuva kartu od Londona do Manchestera na koji ste ga napisali", ispričala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Victoria i David u braku su dobili četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper Sever.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Irena Pecotić - 1 Marko i Irena Pecotić - 2 Marko Pecotić Marko i Irena Pecotić - 8 +18 Marko i Irena Pecotić - 4 Celebrity Naš pjevač razvodi se od supruge zbog druge žene, a ona je nedavno još vjerovala da će zauvijek biti zajedno!
1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene