Kod njega uvijek nešto novo!

Beckham promijenio jedan detalj na sebi, a pretpostavlja se i tko mu je bio inspiracija, što kažete, kako mu stoji?

David Beckham - 2 David Beckham - 2 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham - 3 David Beckham - 1 David Beckham - 4 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 1 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 2 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 3 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 4 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 5 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 6 David Beckham odaje počast kraljici Elizabeti II. - 7 +22 David Beckham Galerija

David Beckham iznenadio je svojim novim imidžem i bojom kose, a pretpostavlja se i tko mu je bio izbor prilikom odabira stila.

David Beckham pojavio se na treningu engleske nogometne momčadi sa svojim sinom Romeom Beckhamom, a brojni nogometni fanovi koji su se tamo okupili primijetili su da je na Davidu drugačiji jedan detalj.

Pogledaj i ovo Princ William, David Beckham hm... Evo zašto svi pričaju o Beckhamu nakon što se pojavio na dodjeli prestižnih nagrada, a i koja je njegova izjava naljutila Britance!

Naime, poznati nogometaš promijenio je svoju boju kose je ju obojao u platinasto plavu.

David je i u prošlosti volio eksperimentirati sa svojom frizurom pa je imao i pramenove, rokezu, obrijanu glavu, afričke pletenice, a nova boja kose odlično mu stoji.

Raspoloženi Beckham zadovoljno je dijelio autograme i fotografirao se s okupljenim fanovima dok je njegov sin Romeo jedva prolazio kroz gužvu koja se okupila oko njegova oca.

Upravo se za Romea smatra da je i bio inspiracija svome ocu za novu frizuru jer se početkom ove godine i 20-godišnji Romeo obojao u istu nijansu kose.

Podsjetimo, Romeo je krenuo očevim stopama pa je mlađahni Beckham nogometaš u Miamiju. Izgledom vrlo podsjeća na svog popularnog tatu, a ove je godine s obitelji bio i na odmoru u Hrvatskoj.

Za razliku od svog brata Brooklyna koji je zbog supruge ostavio i obitelj, Romeo je svoju romansu s djevojkom Mijom ipak prekinuo te je svatko od njih krenuo svojim putem, a mladić sada što više vremena pokušava provesti sa svojom obitelji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 +5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Celebrity Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Charles III. Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +25 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Otkriven nadimak koji je kralj Charles III. dao Meghan Markle, govori puno o tome što misli o njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene