Opet je sezona!

Kristine Mandarine dugo nije bilo, mnogi bi je teško prepoznali da je sretnu, a sad se pohvalila jednom novosti!

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 7 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 6 +0 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Galerija

Kristina Mandarina ponovno je otišla na operaciju grudi, a pohvalila se i kako je cijeli proces prošao te zašto se opet podvrgnula ovom zahvatu.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih dama Kristina Mandarina koja je hrvatsku javnost osvojila prodajom agruma na jednom zagrebačkom štandu pokraj ceste te po njima dobila i nadimak potpuno se posvetila sređivanju svog tijela.

Pogledaj i ovo Kristina Penava Mandarina Kakva ekipa! Bujne domaće ljepotice koje su dobro poznate javnosti skupa su pozirale u oskudnom donjem rublju pa objavile fotku

Već nekoliko puta otišla je na estetsku operaciju, a sada je ponovno korigirala svoje grudi. Za što bolji ishod, otputovala je vrsnim kirurzima u Beograd, a za RTL je rekla kako je operacija prošla te kako se osjeća.

"Što se tiče cijelog procesa operacije i pripreme prije samog zahvata, sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala. Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu…", priča Mandarina.

Otkrila je i zašto je odlučila ponovno korigirati svoje silikonske grudi.

"Odlučila sam se na korekciju zato što su moje prošle grudi dosta opale i opustile se pa je to trebalo korigirati. Sada sam oduševljena, doktor Milivojević stvarno je najbolji u svom poslu.''

Iako već neko vrijeme nije prodavala voćke, otkrila je kako bismo je uskoro mogli ponovno vidjeti na štandu.

"Baš razmišljam kada bi se vratila na štand. Mandarine su lagano krenule u prodaju te se nadam da ću i ja uskoro, za kojih tjedan ili dva kada se oporavim, doći na svoje radno mjesto", rekla je Kristina.

Kristina je dosad operirala grudi, usne, zategla lice, ali kaže da se trudi izgledati što prirodnije.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada Kristina.

Prošle se godine na društvenim mrežama požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same estetske zahvate. O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu, kada je podijelila fotografije ožiljaka kraj svojih očiju.

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na priči na Instagramu uz svoju fotografiju.

Nakon ponovne korekcije, čini se da uskoro neće pod nož.

"Sada ću samo održavati što imam. Smatram da su njega, a prije svega zdravlje, najbitniji", zaključila je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 8 +26 Nikolina Pišek - 7 Celebrity Nikolina Pišek u minici nasred ceste poslala zanimljivu poruku: ''Spremna sam na sve nezgode, neočekivane''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene