Postalo je klasika

Benu Afflecku ni romantična čestitka J. Lo za rođendan nije skinula tužni izraz lica, mnogi se sad već pitaju što glumca muči?

Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 6 Ben Affleck - 5 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 1 Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Ben Affleck i Jennifer Garner - 2 Ben Affleck i Jennifer Garner - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +21 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Ben Affleck snimljen je dan nakon svog rođendana u ne baš dobrom raspoloženju, a svi se sad već po tko zna koji put pitaju zašto glumac stalno izgleda nervozno i tužno.

Holivudski glumac Ben Affleck snimljen je dan nakon svog rođendana u svom automobilu u Los Angelesu. Ben je sjedio s rukom obješenom kroz prozor i gledao u retrovizor, a njegovo lice opet je izgledalo tužno i nervozno.

Affleck je inače poznat po ovakvim izrazima lica te gotovo uvijek, i kada je sam i kada je u društvu svoje supruge Jennifer Lopez, izgleda kao da mu je dosadno.
Mnogi se sad već po tko zna koji put pitaju zašto je uvijek tako i što glumca muči.

Ipak, veliki preokret dogodio se nedavno kad je Ben nakon dugo vremena viđen s osmijehom na licu, a nije mu ga izmamila Jennifer Lopez već bivša supruga Jennifer Garner.

Bivši supružnici sastali su se u susjednoj nam Italiji na odmoru, točnije u Firenci, a s njima su bila i djeca koju su dobili u braku. 50-godišnji glumac uhvaćen je kako nježno grli 51-godišnju Jennifer s kojom ima 17-godišnju kći Violet, 14-godišnju Seraphinu i 11-godišnjeg sina Samuela.

Glumca u takvom raspoloženju već dugo nismo vidjeli, a posljednjih se nekoliko mjeseci priča o njegovim pojavljivanjima u društvu sadašnje supruge i latino dive Jennifer Lopez i njihovim javnim prepirkama nakon kojih Ben uvijek izgleda bezvoljno.

Međutim, Benu je Lopez rođendan čestitala uz njihov zajednički videozapis koji je snimila tijekom jedne vožnje autom. Pjevačica i glumac pjevali su pjesmu na radiju te uživali u vožnji, a Jennifer je sve snimila selfie kamerom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Cullen - 7 Katherine Cullen - 8 Katherine Cullen - 5 Katherine Cullen - 6 +3 Katherine Cullen - 4 Nekad i sad Sjećate se djevojčice iz budućnosti? Zbog nje su se rajfovi prodavali kao ludi, a evo gdje je ona danas i čime se bavi!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Usher u Dubrovniku - 4 Usher u Dubrovniku - 3 Usher u Dubrovniku - 2 Usher u Dubrovniku - 1 +30 Usher - 8 Celebrity Uz svjetski poznatog milijardera Stradunom se šetao i slavni glazbenik, rijetki su ga zamijetili dok je razgovarao s lijepom plavušom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene