najveća podrška i oslonac!

Ana Ivanović pokazala majku, objavila je njihovu zajedničku fotografiju i sad je svima jasno od koga je naslijedila ljepotu!

Ana Ivanović Ana Ivanović Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 4 Ana Ivanović - 1 Ana Ivanović - 4 Ana Ivanović s ocem Miroslavom Ana Ivanović s majkom Draganom Dom Ane Ivanović Dom Ane Ivanović +16 Ana Ivanović - 2 Galerija

Ana Ivanović rijetko dijeli fotografije sa svojim roditeljima, a ovoga puta pokazala je fanovima svoju majku Draganu.

Tenisačica Ana Ivanović ne skriva koliko joj znači podrška njezinih roditelja koji su joj pomogli da pronađe svoj životni put.

Nakon što je nedavno objavila fotografiju sa svojim ocem Miroslavom, sada je to učinila i s majkom Draganom, a ujedno joj je na taj način i čestitala rođendan.

Obje su pozirale nasmiješene sa sunčanim naočalama na glavi, a Ana je tom fotografijom dokazala i koliko njih dvije zapravo sliče.

"Uvijek si mi pokazivala što znači biti majka puna ljubavi, jaka žena i uzor drugima! Hvala mama na svemu, sretan rođendan, volim te", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Fanovi su u komentarima zaželjeli Dragani sve najbolje i uputili joj niz prekrasnih čestitki.

Podsjetimo, Ana je u braku s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a par zajedno ima i tri sina od kojih je posljednji rođen ovog svibnja.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. godine nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za nekad popularni Ice Bucket Challenge na društvenim mrežama.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller Celebrity Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene