''Moj heroj...''

Ana Ivanović podijelila je rijetku fotografiju s ocem, koji joj je veliki uzor, posvetila mu je i emotivan opis!

Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 3 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović s ocem Miroslavom Ana Ivanović s majkom Draganom Ana Ivanović - 4 Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović - 1 Ana Ivanović - 4 Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 1 Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović - 2 +12 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 6 Galerija

Ana Ivanović podijelila je rijetku fotografiju sa svojim ocem Miroslavom povodom njegova rođendana, a posvetila mu je i emotivan opis te dodala da joj je veliki uzor.

Od kad je završila sportsku karijeru, Ana Ivanović rijetko se pojavljuje u javnosti, ali zato sa fanovima na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz svog privatnog života.

Tako se sada pohvalila i fotografijom sa svojim ocem Miroslavom kojemu je bio rođendan. Ana je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su sređeni pozirali jedno uz drugo, a Miroslav je nježno prislonio glavu na svoju kćer.

''Jedan od najinspirativnijih ljudi u mom životu. Uvijek si bio i bit ćeš moj uzor i heroj. Sretan rođendan, tata! Volim te'', napisala je Ana u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je često znala istaknuti da su joj roditelji najveći uzor i podrška u životu, a često se zna pohvaliti i fotografijama s majkom Draganom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsjetimo, Ana je u braku s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a par zajedno ima i tri sina od kojih je posljednji rođen ovog svibnja.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. godine nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za nekad popularni Ice Bucket Challenge na društvenim mrežama.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji, koji su secirali Anu u detalje te pisali da je Bastian ostavio bivšu djevojku Saru Brander zbog zavodnice s Balkana.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku s mamom Blertom Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 1 +25 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Celebrity Instagram djevojke novog igrača Hajduka vrvi golišavim fotografijama, pogledajte zašto je ova ljepotica postala prava atrakcija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene