Čeka treće dijete

Na najnoviju trudničku fotografiju Ane Ivanović morala je reagirati i Iva Majoli, komentar je otkrio koliko su bliske

Ana Ivanović - 1 Ana Ivanović - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 4 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 6 Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger Ana Ivanović - 2 Ana Ivanović Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 1 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 3 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 4 +7 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 5 Galerija

Ana Ivanović nedavno je javnosti priopćila kako očekuje treće dijete sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom.

Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović (35) na svojem je Instagramu podijelila veselu fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Ana Ivanović (Foto: Instagram) Malo pretjerala? Srpsku ljepoticu javnost inače obožava, no ovog puta je uspjela sve razbjesniti

Naime, pozirala je sjedeći na krevetu te je u kratkoj bijeloj majici istaknula trbuh. Ispod fotografije otkrila je i kako se trenutačno osjeća:

"Zahvalna, uzbuđena i sretna. Eto, tako se osjećam u posljednje vrijeme."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Komentar joj je prva uputila Iva Majoli, koja je stavila dva emotikona srca.

"Predivna trudnica", "Baš blistaš", "Jedna od najdivnijih osoba", "Sretna sam zbog tebe", "Sjajno izgledaš", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Ana je nedavno na društvenim mrežama potvrdila kako sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom očekuje treće dijete.

"Sada ćemo Bastian i ja i službeno biti nadbrojčani", napisala je tada uz zajedničku fotografiju.

Ana i Bastian danas imaju skladan brak na kojem im mnogi zavide i u kojem su dobili sinove Leona i Luku, no njihovi ljubavni počeci nisu bili nimalo laki i ohrabrujući.

Naime, popularni nogometaš imao je djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander, s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. godine nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za nekad popularni Ice Bucket Challenge na društvenim mrežama.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji, koji su secirali Anu u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Film Veliki Gatsby - 3 Film Veliki Gatsby - 2 Film Veliki Gatsby - 1 +0 Film Veliki Gatsby - 4 Zanimljivosti Velebno zdanje koje je poslužilo kao inspiracija kultnom filmu prodaje se za 45 milijuna dolara, svaki je kutak stvarno veličanstven!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković - 1 Paula Tonković - 3 Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 Jelena Perić, Fllip Vidović i Paula Jeričević - 2 +23 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Celebrity Zvijezda našeg showa pokazala kako izgleda bez trunke šminke pa potaknula na reakcije pratitelja: ''Jednako volim, ista osoba!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene