Kakav luksuz!

Ana Ivanović kupila raskošnu vilu na selu pa se pohvalila interijerom u kojem će uživati s popularnim nogometašem

Ana Ivanović - 1 Ana Ivanović - 1 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović - 2 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 4 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 5 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 6 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 1 Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović Ana Ivanović Ana Ivanović Ana Ivanović +3 Ana Ivanović Galerija

Ana Ivanović i njezin suprug Bastian Schweinsteiger žive u vrlo sretnom braku, te imaju dva sina Luku i Leona.

Regionalna tenisačica Ana Ivanović na svom Twitter profilu otkrila je neke kadrove svoga doma te se na njima može primjetiti da je luksuzno uređen.

Pogledaj i ovo Ana Ivanović - 1 Srce puno ljubavi Ana Ivanović objavila preslatki video koji je sve raznježio: "Jako se veselimo vremenu koje je pred nama!"

Naime, kupili su u Austriji raskošnu vilu na selu Westendorf, a ona sadrži oko 400 kvadrata te je koštala 3.5 milijuna eura, kako prenosi Blic.rs.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

U sklopu kuće nalazi se ogromno dvorište koje sadrži teniski i nogometni teren.

Za samo uređenje unutrašnjosti bila je zadužena upravo Ana, koja je cijeli namještaj i detalje birala u svijetlijim tonovima kao što su bež, siva i bijela.

Često dijeli i fotografije iz kuhinje u kojoj posebno voli provoditi vrijeme isprobavajući nova jela za svoju obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsjetimo, Ana i Bastian zajedno su od 2014. godine, vjenčali su se dvije godine kasnije, a imaju dva sina Luku i Leona. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 3 Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Nina Badrić prisjetila se jednog emotivnog trenutka sa svojeg vjenčanja pa istaknula što je najbitnije u životu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene