Predivno!

Nina Badrić prisjetila se jednog emotivnog trenutka sa svojeg vjenčanja pa istaknula što je najbitnije u životu!

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 3 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Massimo Savić i Nina Badrić +19 Sanja Doležal i Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju sa svojeg vjenčanja na kojoj je za glavu drži kuma Kristina Remić te su im oči pune suza.

Pjevačica Nina Badrić novom objavom na Instagramu vratila se u 2003. godinu te se dotaknula trenutka sa svojeg vjenčanja s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Naime, podijelila je fotografiju sa svojom vjenčanom kumom i današnjom prijateljicom Kristinom Remić.

Na fotografiji Kristina Ninu drži rukama za glavu te joj čestita na ulasku u bračne vode, a oči su im pune suza radosnica.

U opisu je Badrić svojim pratiteljima ukazala na jednu vrlo bitnu stvar u životu:

"Tko je našao prijatelja na Zemlji, našao je blago."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Bravo, Nina", "Divne prijateljice", "Kakvo prijateljstvo, ma divno", "Ovo je predivno", "Primjer pravog njegovanog prijateljstva", samo su neki od niza komentara.

Prisjetimo se, Nina i Bernard upoznali su se kada je njoj bilo 29, a njemu 23 godine. Zaručili su se nakon dvije godine veze u Dubrovniku, a vjenčali četiri godine kasnije.

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dvije godine objavili su da se razvode, a Nina je u službenom priopćenju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

Bernard je nakon razvoda pronašao sreću s Laticom Ivanišević, s kojom se vjenčao 2015. godine nakon dvije godine veze. Latica je prije toga javnosti bila poznata po vezi s tenisačem Mariom Ančićem, a njih dvoje prekinuli su početkom 2011.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 1 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 2 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 4 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 3 +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene