Kakav povratak u prošlost!

Zaljubljena Nina Badrić u društvu jedinog muškarca koji ju je odveo i pred oltar, no bračna idila nije dugo potrajala!

Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Željko Lukunić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +14 Nina Badrić i Bernard Krasnić Galerija

Nina Badrić bila je u braku sa šest godina mlađim Bernardom Krasnićem, a sada su se pojavile njihove fotografije iz vremena dok su još bili zaručeni.

Pjevačica Nina Badrić (50) svoj ljubavni život već godinama uspješno čuva od javnosti i mnogi su do danas već zaboravili da je i bila u braku.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Bernard Krasnić Fotografije iz dana sreće Nina Badrić prije 15 godina slavila je u društvu jedinog muškarca kojeg je javno ljubila, no njihova idila nije dugo potrajala

No, na to su nas sada podsjetile fotografije s promocije albuma Olivera Dragojevića "Vridilo je" iz siječnja 2006. godine.

Nina se na događaju tada pojavila u društvu šest godina mlađeg Bernarda Krasnića, koji joj je tada još bio dečko, a osam mjeseci kasnije odveo ju je pred oltar. Par je po dolasku na promociju privukao veliku pažnju, no čini se da Nina, koja se skrivala ispod šilterice, nije bila raspoložena za fotografiranje.

Nina i Bernard upoznali su se kada je njoj bilo 29, a njemu 23 godine. Zaručili su se nakon dvije godine veze u Dubrovniku, a vjenčali su se četiri godine kasnije.

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dvije godine objavili su da se razvode, a Nina je u službenom priopćenju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

Bernard je nakon razvoda pronašao sreću s Laticom Ivanišević, s kojom se vjenčao 2015. godine nakon dvije godine veze. Latica je prije toga javnosti bila poznata po vezi s tenisačem Marijom Ančićem, a njih dvoje prekinuli su početkom 2011.

Kako su Bernard i Nina izgledali dok su još bili sretno zaljubljeni, pogledajte u našoj galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +24 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku s Grašom, sve je očarala u prozirnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene