idila nije dugo potrajala

Bivšeg muža Nine Badrić mnogi su zaboravili, a sada su se pojavile fotografije iz vremena dok su im u braku još cvjetale ruže!

Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Petar Glebov/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić - 5 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +19 Nina Badrić i Bernard Krasnić Galerija

Nina Badrić bila je u braku sa šest godina mlađim Bernardom Krasnićem, a razveli su se zbog nepomirljivih razlika.

Pjevačica Nina Badrić uspješno skriva svoj ljubavni život od javnosti, a poznato je da iza sebe ima propali brak.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ništa ne prepušta slučaju Maja Šuput napokon otkrila kako na baš svakoj fotografiji izgleda svjetski: ''Ja imam posebne uvjete...''

Pred oltar ju je 2006. odveo Bernard Krasnić, s kojim je prije toga bila šest godina u vezi, a upoznali su se kad je njemu bilo 23, a njoj 29 godina.

Sada su se pojavile njihove fotografije iz vremena kada su još bili u braku. Par je 2007. godine snimljen na humanitarnom koncertu za Zakladu Ana Rukavina, na kojem su nastupili Jose Carreras, Michael Bolton i Tony Cetinski.

Tada su im u braku još cvjetale ruže i fotografima su pozirali zagrljeni, no samo dvije godine kasnije Nina je u službenom priopćenju objavila da se razvode, a kao razlog je navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost.

Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

I dok se o Nininu ljubavnom životu već godinama ne zna baš ništa, poznato je da je Bernard nakon razvoda pronašao sreću s Laticom Ivanišević, s kojom se vjenčao 2015. godine nakon dvije godine veze. Latica je prije toga javnosti bila poznata po vezi s tenisačem Marijom Ančićem, a njih dvoje prekinuli su početkom 2011.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht +11 Blanka Vlašić Celebrity Poznati su detalji poroda Blanke Vlašić, smještena je na odjel intenzivne njege, a njezin muž nije mogao zadržati suze!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene