lavina reakcija

Jedno od najseksi izdanja Nine Badrić zasjenila je znakovita poruka: "Ne buni se, uvijek može biti gore"

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 +19 Nina Badrić - 5 Galerija

Nina Badrić objavila je fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj crvenoj haljini uz koju je uputila i znakovitu poruku.

Pjevačica Nina Badrić (50) oduševila je obožavatelje novom objavom na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Uz fotografiju na kojoj pozira u crvenoj haljini sa seksi prorezima uputila je i znakovitu poruku, a objavom je izazvala lavinu reakcija.

"Sreća je odluka. Ne mrmljaj okruži se ljepotom i ljudima koji su radost. Ne buni se. Uvijek može biti gore. Diži vjeru. Sve dok postojiš možeš ponovo krenuti", poručila je pjevačica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Tako je dušo", "Fatalna žena", "Potpisujem sve od navedenog", "Bože kako lijepa žena", "Koja žena, koji outfit, bravo", "Mudro zboriš, ženo u crvenom", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila, a fotka je u kratkom roku prikupila i nekoliko tisuća lajkova.

Nina često ističe koliko joj je vjera važna u životu, a nedavno je snimila i dugovnu pjesmu.

"U nekakvim teškim trenucima ljudi pronađu neku svoju nit, barem ja. Lakše je u životu teške stvari dijeliti s nekime, ne nositi ih sam. Vjera je za mene to", kazala je pjevačica za IN Magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry Princ Harry Princ Harry +27 Princ Harry Zanimljivosti Harry i Meghan jednoj se stvari sigurno nisu nadali, ovo im se dogodilo prvi put od preseljenja u SAD

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +12 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Petra Grašu nakon godine za pamćenje čekaju novi izazovi, evo što mu je sada najvažnije: "Neizrecivo vrelo radosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene