"Još samo da to maznem"

Nina Badrić pobrinula se da ima sve što je potrebno za najbolji doček, a jedan detalj na njoj se posebno isticao

Nina Badrić Nina Badrić Srecko Niketic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 8 Nina Badrić Nina Badrić - 3 +20 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić nastupila je na dočeku Nove godine u Puli, a zablistala je u crvenoj kombinaciji od glave do pete.

Nina Badrić i ovaj je doček Nove godine provela radno i sjajno raspoložena nastupila pred svojim obožavateljima u Puli.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

50-godišnja pjevačica za svečanu se priliku i posebno sredila pa je tako na pozornicu izašla u šljokičastim hlačama i crvenoj kožnoj bluzi s predimenzioniranim rukavima koji su plijenili dodatnu pozornost, baš kao i kruna sa zvjezdicama koju je nosila u kosi.

"I šljokice, i zvjezdice, i crveno, i srebrno, i zlatno, i još odojka da maznem pa da mogu reći... Bring it on, 2023.!" napisala je Nina uz video koji je objavila na svojem profilu na Instagramu uoči koncerta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"To, ljubavi, samo s krunom u 2023.", "Za odojak kraljica! Ma ti si najprirodniji vatromet, u svako doba godine", "Djevojčica naša", "Top si bila", "Boginja", "Woooow", "Ma najbolja i najljepša", samo je dio komentara koje je dobila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput točno u ponoć potrčala u zagrljaj svojoj posebnoj osobi: "Pamtit ću ovo zauvijek"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 +24 Iris i Marko Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene