nezaboravne scene!

Sjećate li se kada je Nina Badrić glumila u jednoj od omiljenih domaćih serija? "Imala sam čast stati u isti kadar s veličanstvenim..."

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 +19 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić na Instagramu se prisjetila svoje glumačke uloge u humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan".

Naša pjevačica Nina Badrić podijelila je video u kojem se prisjetila svojeg glumačkog nastupa u seriji "Lud, zbunjen, normalan" s pokojnim glumcem Mustafom Nadarevićem.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

"Jedne proste sarajevske zime imala sam čast stati u isti kadar s veličanstvenim Mustafom Nadarevićem. Kroz svoj posao upoznala sam iznimne i posebne ljude, a jedan od njih je svakako Mustafa", započela je Badrić pa dodala:

"I posebno sam ga voljela jer ga je obožavao moj tata. Koliko god pjesama sam snimila, niti jedna za njega nije bila ravna gostovanju u 'Lud, zbunjen, normalan'. To je za njega bio vrhunac moga uspjeha. Dobro... To i upoznavanje Bebe Lončar, za njega najljepše žene na ovim prostorima", otkrila je Nina

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

U komentarima joj se javila i glumica Marija Mikulić: "Imam i ja takve doma, kojima je moj nastup u LZN vrhunac moje karijere bio."

"Legenda nad legendama… Uvijek toliko pozitivne energije donese svaki isječak iz serije", "Reci iskreno, Nina, koliko ste puta to snimali? Ja bih umrla od smjeha!", "Sjajni ste, svaka čast", "Baš sam se slatko nasmijala. Ovu sam epizodu propustila i hvala vam puno što ste je s nama podijelili. Mustafa je stvarno bio poseban čovjek, a i vi također", samo su neki od komentara ugodno iznenađenih fanova.

Podsjetimo, legendarni glumac Mustafa Nadarević preminuo je 2020. godine nakon borbe s dugom i teškom bolesti.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +30 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Celebrity Dobro raspoložena Kolinda zabavljala se s našom najuspješnijom misicom, koju nemamo često priliku vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena - 1 +26 Lepa Brena - 2 Zanimljivosti Pogledajte u kakvoj vili živi legendarna pjevačica Lepa Brena sa suprugom Bobom, posebno je vezana za ovu nekretninu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene