"Jedini put ljubavi"

Nina Badrić uz ovu fotografiju i kratak opis pokazala je koliko joj vjera znači, a o tome često i javno govori

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +22 Vesna Pisarović i Nina Badrić Galerija

Nina Badrić novom objavom na Instagramu još je jednom pokazala koliko joj vjera znači u životu.

Pjevačica Nina Badrić podijelila je niz fotografija iz Međugorja te je pokazala kako se popela na oba brda. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

U prvoj priči objavila je selfi ispred Gospina kipa, zatim je podijelila zajedničku fotografiju s gospodinom iz udruge "Marijine ruke" pa poručila:

"Uskoro se sprema pjesma za njih koju će otpjevati svi ponajbolji glazbenici čitave regije."

Nakon toga pozirala je nasmiješena ispred oznake udruge "Marijine ruke" i dodala: "Ostanite mi dobro i vidimo se brzo."

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju s brda Ukazanja na kojoj je zagrlila križ i usmjerila glavu prema nebu. U opisu je samo stajalo ''Tu'' s emotikonom srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Njezina sestra Sunčica Badrić odmah joj je napisala: "Moja kraljica", a niz emotikona srca uputila joj je Jelena Leko

"Svaki blagoslov tu i svugdje, uz svaki napravljeni korak, Čista Dušo", "Jedini put.. Put Ljubavi...", "Vjera, ljubav i domovina", pisali su joj obožavatelji u komentarima. 

Inače, pjevačica je snimila duhovnu pjesmu i ne krije da je uz vjeru sve lakše, a za IN magazin otkrila je i što za nju predstavlja vjera.

''U nekakvim teškim trenucima ljudi pronađu neku svoju nit, barem ja. Lakše je u životu teške stvari dijeliti s nekime, ne nositi ih sam. Vjera je za mene to'', govori Nina.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +19 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Poznate Splićanke u zajedničkom izlasku pokazale svoje čari, a jedna je riskirala s izrezom kakav se ne viđa često!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene